ΒΙΝΤΕΟ: Οι οπαδοί της Arsenal διαδηλώνουν εκτός

Πριν από τον αγώνα της Άρσεναλ με την Έβερτον, οι υποστηρικτές των Gunners συγκεντρώθηκαν έξω από το Emirates Stadium για να διαμαρτυρηθούν για τον ιδιοκτήτη του συλλόγου.

Οι υποστηρικτές της Arsenal δεν είναι ευχαριστημένοι με τη συγγνώμη του ιδιοκτήτη από αυτή την εβδομάδα μετά το φιάσκο της Ευρωπαϊκής Super League. Στην πραγματικότητα, κανένας από τους οπαδούς από οποιοδήποτε σύλλογο που συμμετείχε σε αυτό δεν είναι χαρούμενος και θέλουν τιμωρία. Εξακολουθεί να υπάρχει γενική οργή για τους συλλόγους που προσπάθησαν να ξεφύγουν από την Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη Κυριακή. Όλοι οι υποστηρικτές απαιτούν από τους προέδρους να παραιτηθούν από τις θέσεις τους ή να πουλήσουν τη λέσχη σε νέους ιδιοκτήτες.

Στην περίπτωση της Άρσεναλ, οι οπαδοί έχουν βαρεθεί τον Σταν Κρόνκε για την απόπειρα να καταστρέψει την Πρέμιερ Λιγκ όπως την ξέρουμε. Ακριβώς όπως συνέβη και με άλλα κλαμπ τις προηγούμενες ημέρες, οι οπαδοί ήξεραν ακριβώς πότε να συγκεντρωθούν έξω από το στάδιο. Σήμερα, όλες οι φωνές των υποστηρικτών του Gunner ακούγονται από έναν ιδιοκτήτη ο οποίος σαφώς στερείται κατανόησης του τι είναι μια λέσχη όπως η Arsenal.

Οι οπαδοί της Άρσεναλ θέλουν το κεφάλι του Κροένκε.

Πριν από τον αγώνα μεταξύ της Άρσεναλ και της Έβερτον, οι υποστηρικτές της λέσχης του Βόρειου Λονδίνου απαιτούν την παραίτηση του Σταν Κροένκε. Αν και το να τον πείσεις να πουλήσει το κλαμπ είναι σχεδόν αδύνατο, οι οπαδοί πραγματικά πιστεύουν ότι μπορούν να το κάνουν. Με αμέτρητες πινακίδες και ψαλμωδίες έξω από τα Εμιράτα, το πλήθος των ανθρώπων είναι ένα εντυπωσιακό θέαμα. Τις πρώτες πρωινές ώρες του απογεύματος, οι οπαδοί άρχισαν να έρχονται στα περίχωρα του Emirates για να κάνουν το καθήκον τους.

Επίσης, οι άλλοι 14 κάτοχοι και πρόεδροι σύλλογων της Premier League απαιτούν από αυτές τις έξι ομάδες να εγκαταλείψουν εντελώς τις σανίδες τους. Θεωρούν ότι αυτό που συνέβη αποτελεί αξιόποινο αδίκημα και ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θα παραιτηθεί ο Σταν Κρόνκε από τη θέση του;