ΒΙΝΤΕΟ: Οι οπαδοί της Βαρκελώνης είναι εχθρικοί με τον πρόεδρο της PSG

Την ημέρα που η PSG έφτασε στη Βαρκελώνη για έναν κρίσιμο αγώνα, οι υποστηρικτές του συλλόγου έδωσαν στον πρόεδρο του Γάλλου γίγαντα ένα «θερμό» καλωσόρισμα.

Η PSG θα αντιμετωπίσει την FC Barcelona την Τρίτη στο Camp Nou με τον πρόεδρό της να παρακολουθεί από τις κερκίδες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Nasser Al-Khelaifi είναι ένα αντιπαθές άτομο στην ισπανική πόλη λόγω των πολλών προόδων του προς τον Lionel Messi. Αυτός είναι που πιέζει τους παίκτες και τον μάνατζερ να μιλήσουν για το μέλλον του Λίο. Καθώς η PSG έρχεται στην καταλανική πόλη πριν από αυτόν τον αγώνα Champions League, οι προθέσεις του παραμένουν ασαφείς.

Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ο Νάσερ θέλει ο παίκτης να είναι όσο πιο αφηρημένος γίνεται για αυτόν τον αγώνα. Είναι ακόμα ασαφές αν πραγματικά θέλει να αγοράσει Messi ή αυτό είναι απλά μια τακτική. Ενώ όλοι το καταλαβαίνουμε αυτό, οι υποστηρικτές της Βαρκελώνης θέλουν να τον ενημερώσουν ότι δεν είναι ευπρόσδεκτος στην πόλη. Μόλις έφτασε, οι υποστηρικτές ήταν εκεί για να τον «υποδεχθούν» με μια θερμή απάντηση στις προσπάθειές του. Οι οπαδοί προφανώς δεν θέλουν να φύγει ο Λίο και ο Νάσσετ εμποδίζει τις επιθυμίες τους.

Μπορεί ο Αλ-Κελάφι να υπογράψει τον Μέσι;

Υπάρχει μόνο μία ευκαιρία για την PSG να υπογράψει τον Messi το επόμενο καλοκαίρι, αλλά μερικά πράγματα πρέπει να συμβούν πρώτα. Για αρχή, οι γάλλοι γίγαντες θα έπρεπε να εξαλείψουν τη Βαρκελώνη σε αυτό το στάδιο του διαγωνισμού χωρίς Neymar. Ο Μέσι θα πρέπει να ολοκληρώσει άλλη μια καταστροφική συλλογική σεζόν στην FC Barcelona. Αλλά η πιο σημαντική πτυχή αυτού είναι η Joan Laporta, η οποία κηρύσσει συνεχώς πόλεμο κατά της PSG.

Εάν ο υποψήφιος κερδίσει τις επερχόμενες εκλογές, η γαλλική λέσχη μπορεί να ξεχάσει τον Μέσι. Ο αρχηγός του συλλόγου περιμένει τον Λαπόρτα να γίνει πρόεδρος για να ανακοινώσει ότι δεν θα φύγει από τη λέσχη. Η Τζόαν έχει το μόνο σχέδιο που πείθει τον Λίο να μείνει στο κλαμπ και να αποσυρθεί εκεί. Εν τω μεταξύ, ο Nasser Al-Khelaifi θα συνεχίσει να δέχεται αυτά τα «θερμά» καλωσόρισμα για την προσπάθεια να κλέψει τον Messi από τη Βαρκελώνη.