ΒΙΝΤΕΟ: Ντόρτμουντ γιορτάζει και υποκλίνεται στους οπαδούς τους… σε ένα άδειο στάδιο

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ συνέτριψε τους τοπικούς αντιπάλους τους Σάλκε με νίκη 4-0 στο Γκελσενκίρχεν.

Άλλο ένα παιχνίδι του Ντόρτμουντ, άλλο ένα στήριγμα Haaland. Φαίνεται ότι ο Νορβηγός σούπερ σταρ απλά δεν μπορεί να σταματήσει να χτυπάει το δίχτυ και η ομάδα του είναι ευχαριστημένη γι ‘αυτό. Στην πραγματικότητα, όλοι οι κίτρινοι και οι μαύροι έπαιξαν έξοχα απόψε καθώς ντρόπιαζαν τους αντιπάλους τους.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν κάπως ασυνεπής στην Μπουντεσλίγκα, κερδίζοντας μόνο δύο από τους τελευταίους πέντε αγώνες τους. Ως εκ τούτου, ήταν σαφές ότι αυτή η νίκη σήμαινε πολλά τόσο για τους παίκτες όσο και για τους οπαδούς. Στην πραγματικότητα, το αποτέλεσμα ήταν τόσο σημαντικό για τη γερμανική ομάδα που οι οπαδοί ξέσπασαν σε εορτασμούς στο τέλος του αγώνα. Τραγουδώντας τη γνωστή ποδοσφαιρική ψαλμωδία του ‘Ole, Ole’, οι κίτρινοι και οι μαύροι πήδηξαν πάνω-κάτω μαζί στο γήπεδο.

Επιπλέον, η ομάδα συγκεντρώθηκε στο γήπεδο στο τέλος και έκανε μια χειρονομία που οι υποστηρικτές τους δεν θα ξεχάσουν σύντομα. Αν και δεν επιτράπηκαν θαυμαστές στο στάδιο αυτό το απόγευμα του Σαββάτου, οι άνδρες του Ντόρτμουντ ήθελαν να βεβαιωθούν ότι η υποστήριξή τους εξακολουθεί να έχει σημασία. Οι παίκτες του Τέρζιτς κρατούσαν τα χέρια κοντά στο περίπτερο όπου θα ήταν οι οπαδοί τους, υποκλίνονταν και έδωσαν τρεις επευφημίες μπροστά σε μια κενή σκηνή.

Παρά την τεράστια νίκη τους εναντίον του Σάλκε, η Μπορούσια Ντόρτμουντ εξακολουθεί να βρίσκεται 13 πόντους πίσω από το Μπάγερν Μονάχου στην Μπουντεσλίγκα. Στην πραγματικότητα, οι κίτρινοι και οι μαύροι απέχουν έξι πόντους από το να μπουν στον αγώνα για τις θέσεις του πρωταθλήματος στο Champions League. Παρόλα αυτά, η μεγάλη νίκη τους αυτό το Σάββατο μπορεί να αποδειχθεί η έμπνευση που χρειάζονται για να πετύχουν τους στόχους της φετινής σεζόν.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να δείτε το πάρτι της BVB στο Gelsenkirchen.