ΒΙΝΤΕΟ: Λύκοι κοροϊδεύουν Leno της Άρσεναλ στα social media μετά από απαίσια κόκκινη κάρτα

Ο Wolverhampton Wanderers κυκλοφόρησε ένα βίντεο μοντάζ όπου κοροϊδεύουν τον τερματοφύλακα της Arsenal Bernd Leno.

Δεν είναι μια εύκολη μέρα να είσαι Gooner αφού η Arsenal έχασε ένα παιχνίδι που μοιάζει με ρόλερ-κοντέρ εναντίον των Wolves. Η πλευρά του Mikel Arteta κατέληξε με εννέα άνδρες στο γήπεδο αφού οι παίκτες του έλαβαν συνολικά δύο κόκκινες κάρτες. Στην πραγματικότητα, ο Ισπανός διευθυντής πρότεινε ακόμη και ο σύλλογος να υποβάλει έφεση αφού ο David Luiz ήταν αμφιλεγόμενα αποσυρθεί.

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να παρακάμψετε την κόκκινη κάρτα του Bernd Leno. Ο τερματοφύλακας έτρεξε έξω από το κουτί και χτύπησε την μπάλα με το χέρι του σε μια προσπάθεια να σταματήσει το τρέξιμο του Adama Traore.

Φυσικά, ο κόσμος των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης ανατίναξε μετά την κατάσταση και υπήρξαν πολλές χιουμοριστικές αντιδράσεις. Ένα από τα καλύτερα προήλθε από τον λογαριασμό του Γούλβερχαμπτον Γουόντερερς στο Τικτοκ. Ο σύλλογος κυκλοφόρησε ένα βίντεο μοντάζ όπου κοροϊδεύουν την πρόκληση του Λένο.

Επιπλέον, το edit συνοδεύεται από μια έκδοση του τραγουδιού «The Final Countdown» με τίτλο «The Final Braincell’. Αυτή ήταν μια ξεκάθαρη βολή στην κακή κρίση του Λένο και δεν θα μπορούσε να ευχαριστήσει καθόλου τους Gooners. Από την άλλη πλευρά, άλλοι οπαδοί της Premier League χαίρονται βλέποντας το κλιπ και μάλιστα το έκαναν να γίνει ιογενές.

Αναχώρηση κάτω από το βίντεο που μπορεί να μετατρέψει τις σχέσεις club μεταξύ Λύκων και Άρσεναλ λίγο ξινή.