ΒΙΝΤΕΟ: Η FC Barcelona λαμβάνει τεράστια ώθηση τραυματισμών για την επόμενη εβδομάδα

Εν όψει της δραστηριότητας της επόμενης εβδομάδας, η FC Barcelona μόλις παρουσίασε μια τεράστια ώθηση τραυματισμών μέσω ενός βίντεο που δημοσιεύτηκε στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι υποστηρικτές της FC Barcelona θα πρέπει να χαρούν με την επιστροφή ενός παίκτη που δεν είχε την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του αυτή τη σεζόν. Ήταν μια μεγάλη βόλτα με το τρενάκι του λούνα παρκ από τότε που ξεκίνησε η καλοκαιρινή μεταφορά. Προφανώς μιλάμε για τον Sergio Aguero, ο οποίος έφτασε με δωρεάν μεταφορά από το Μάντσεστερ Σίτι. Αφού έγραψε ιστορία στην Premier League, ο ‘Kun’ αποφάσισε να επιστρέψει στην ισπανική La Liga με το σχέδιο να παίξει μαζί με τον Leo Messi. Η απόφασή του δεν πήγε σύμφωνα με το σχέδιο, θα μπορούσες να πεις.

Αλλά η απουσία του Λίο δεν θα τον σταματήσει από το να προσπαθήσει να πετύχει στην Μπαρτσελόνα όταν επιστρέψει από τον τραυματισμό που υπέστη. Στην αρχή του στρατοπέδου εκπαίδευσης, ο Aguero τραυματίστηκε από το μοσχάρι που τον κράτησε μακριά από το γήπεδο για σχεδόν τέσσερις μήνες. Ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει στην εκπαίδευση κατά τη διάρκεια του μήνα Οκτώβρη, η οποία μόλις συνέβη νωρίτερα σήμερα, όπως ανέφερε η λέσχη. Ο Aguero μπορεί τελικά να πει ότι μπαίνει στο τελικό στάδιο της μακράς ανάρρωσης του για να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Ρόναλντ Καίμαν θα φέρει τον Αγκουέρο πίσω αργά.

Κρίνοντας πόσο σημαντική είναι η επιστροφή του Sergio Aguero για την FC Barcelona αυτή τη σεζόν, ο διευθυντής θα το κάνει προσεκτικά. Όπως έχει κάνει με τον Ansu Fati μέχρι τώρα, ο Ronald Koeman πιθανότατα θα προσφέρει τον Kun λίγα λεπτά την ημέρα που θα επιστρέψει. Δεν είναι ακόμα σαφές πόσο ακόμα θα πρέπει να εκπαιδεύσει για να επιστρέψει σε πλήρη φόρμα. Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε από την ομάδα επικοινωνίας του συλλόγου, ο Sergio μπορεί να εντοπιστεί ήδη να αγγίζει την μπάλα.

Η εξέλιξή του θα υπαγορεύσει πόσο σύντομα θα επιστρέψει στη δραστηριότητα. Είναι απίθανο να επιστρέψει ο Σέρτζιο μόλις τελειώσει η διεθνής διακοπή. Αλλά πλησιάζει πολύ περισσότερο στο απαραίτητο ντεμπούτο που ανέμενε ο καθένας στην Μπαρτσελόνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα προβλήματα της Μπαρτσελόνα θα εξαφανιστούν. Ο Sergio Aguero μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να βελτιωθεί, αλλά τα θέματά τους είναι πολύ πιο βαθιά από έναν παίκτη κλειδί που λείπει από τη σύνθεση.