ΒΙΝΤΕΟ: Η Γιουβέντους θα περιλαμβάνει τη νέα σειρά «Όλα ή Τίποτα»

Η Γιουβέντους έχει κυκλοφορήσει το τρέιλερ για τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Αμαζονίου «Όλα ή Τίποτα».

Είναι επίσημο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και οι υπόλοιποι Μπιανκονέρι θα είναι οι επόμενοι πρωταγωνιστικοί στην υψηλής βαθμολογίας σειρά ντοκιμαντέρ του Amazon ‘All or Nothing’. Στην πραγματικότητα, μετά από μια πολύ δημοφιλής πρώτη σεζόν με πρωταγωνιστές το Μάντσεστερ Σίτι και το Τότεναμ, η σειρά θα ακολουθήσει τώρα μια ιταλική ομάδα για πρώτη φορά.

«Όλα ή Τίποτα»: Γιουβέντους» θα κυκλοφορήσει φέτος, αν και η ακριβής ημερομηνία δεν έχει καθοριστεί. Η σειρά θα ακολουθήσει την τρέχουσα σεζόν του Bianconeri, από την άφιξη του Andrea Pirlo μέχρι την επιδίωξη των τίτλων Serie A και Champions League.

«Μέσα από τις κάμερες, θα έχετε πρόσβαση στο Allianz Stadium, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Γιουβέντους και, εκτός γηπέδου, θα είστε σε θέση να μάθετε για τη ζωή και την ταυτότητα του Club, όπως ποτέ άλλοτε δεν έχετε δει. Δεν θα κοιτάξει μόνο την Πρώτη Ομάδα και τους παίκτες της, αλλά και τη Διοίκηση και το προσωπικό», δήλωσε ο σύλλογος.

Η Γιουβέντους και η Αμαζόνα κυκλοφόρησαν επίσης ένα τρέιλερ όπου δείχνουν τις πρώτες στιγμές του ντοκιμαντέρ. Στην πραγματικότητα, μπορούμε να δούμε μερικές λιγότερο σοβαρές στιγμές εκτός γηπέδου με τους ομοίους του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Αλβαρο Μοράτα. Αναχώρηση κάτω από την πρώτη ματιά στην τηλεοπτική σειρά της Γιουβέντους.