ΒΙΝΤΕΟ: Η Βαρκελώνη μοιράζεται ένα συναισθηματικό βίντεο αποχαιρετισμού Messi

Καθώς η μέρα συνεχίζει να εξελίσσεται, η FC Barcelona δεν υποχωρεί και μοιράστηκαν ένα συναισθηματικό αποχαιρετιστήριο βίντεο για τις μεγαλύτερες στιγμές του Μέσι.

Δεν είναι όνειρο, ο Λάιονελ Μέσι φεύγει από την Μπαρτσελόνα για τα καλά και υπάρχει ένα βίντεο που το αποδεικνύει. Μετά από λίγες ώρες πολλών πληροφοριών, η καταλανική λέσχη έχει κάνει αρκετές κινήσεις που επιβεβαιώνουν ότι ο Λέων δεν επιστρέφει. Μετά την επίσημη ανακοίνωση, πήραν το όνομα και τη φωτογραφία του από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Αλλά το τελευταίο χτύπημα ήταν το πιο πρόσφατο βίντεο που ανέβασαν σε όλους τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένα συναισθηματικό βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του ως παίκτης της Βαρκελώνης που όλα, αλλά επιβεβαιώνει ότι δεν επιστρέφει.

Παρά τις πολλές φήμες για μια πιθανή συνωμοσία να πιέσει La Liga, όλα δείχνουν ότι ο Μέσι δεν έχει καμία ευκαιρία να επιστρέψει. Αυτό φαίνεται οριστικό και οι επιλογές του θα πρέπει να είναι πολλές δεδομένης της θέσης του ως ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Leo έφτασε στο club όταν ήταν μόλις 13 ετών και από τότε, έκανε τα πάντα για να γίνει ο μεγαλύτερος θρύλος του συλλόγου. Αφού συμμετείχε σε περισσότερα από 1.000 γκολ με αμέτρητες ιστορικές στιγμές, ο Leo φεύγει ως ο μεγαλύτερος θρύλος της La Liga. Κανένας άλλος παίκτης δεν θα ξεπεράσει ποτέ αυτό που έκανε κατά τη διάρκεια της θητείας του στην FC Barcelona.

Έχει ο Μέσι μια μικρή ευκαιρία να μείνει;

Κοιτάζοντας όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες τέσσερις ώρες, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει στο κλαμπ. Ωστόσο, οι θεωρίες συνωμοσίας δεν θα σταματήσουν να έρχονται από παντού λόγω της προφανούς αντιπαράθεσης μεταξύ Barça και La Liga. Παρόλο που θα παραμείνει ελεύθερος πράκτορας μέχρι το τέλος του παραθύρου μεταφοράς, ο Μέσι δεν μπορεί να καταλήξει σε συμφωνία με την FC Barcelona.

Τα οικονομικά ζητήματα του συλλόγου δεν θα τους επιτρέψουν να τον υπογράψουν ως παίκτη στην ισπανική La Liga. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος με τον οποίο η καταλανική λέσχη μπορεί να τον πληρώσει αυτό που θέλει και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να τον ευχαριστήσουν για όλα αυτά τα μαγικά χρόνια. Το τέλος μιας εποχής στο ισπανικό ποδόσφαιρο είναι επιτέλους εδώ με τον Λίο Μέσι να φεύγει από τη λέσχη. Πρώτα ήταν ο Νέιμαρ, μετά ο Κριστιάνο και ο Ράμος. Αλλά ο Μέσι βάζει την Μπαρτσελόνα σε ένα σαφές S.O.S. από το οποίο μπορεί να μην ανακάμψουν ποτέ.