ΒΙΝΤΕΟ: Ατλέτικο Μαδρίτης προωθεί λιποθυμίες κατά την

Οι κάμερες ήταν σε θέση να κινηματογραφήσουν τη συγκλονιστική στιγμή όταν ένα από τα εμπρός της Ατλέτικο Μαδρίτης λιποθύμησε κατά την τελευταία προπόνηση.

Οι παίκτες του Ατλέτικο Μαδρίτης τείνουν να μπουν σε κάποιες φρικιαστικές προπονήσεις που επηρέασαν βαθιά ένα από τα εμπρός τους σήμερα. Ο «Profe’ Ortega είναι διάσημος για τις εντυπωσιακές συνεδρίες του, όπου παίρνει όλους τους παίκτες στο όριο τους. Υπάρχουν μερικές φορές που κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να πάρουν την προπόνηση και να ξεράσουν ή ακόμα και να λιποθυμήσουν μερικές φορές. Ωστόσο, έχει περάσει καιρός από τότε που ένας από αυτούς λιποθύμησε και υπήρχε μια κάμερα για να συλλάβει τη στιγμή.

Ο Moussa Dembele είναι ίσως ο παίκτης με τη μικρότερη εμπειρία σε αυτές τις φρικιαστικές μεθόδους εκπαίδευσης από την Ortega. Μετά την πλήρη συνεδρία σήμερα, όλοι οι παίκτες έκαναν την τελική στιγμή stretching πριν φύγουν από τους χώρους προπόνησης. Όλα φαίνονταν φυσιολογικά μέχρι που συνέβη η συγκλονιστική στιγμή.

Ο Ντέμπελε χρειαζόταν τεχνικές αναζωογόνησης.

Καθώς η κάμερα τραβούσε όλους τους παίκτες, ήταν εμφανές όταν η Moussa Dembele έπεσε στο έδαφος μετά από λιποθυμία. Όλοι οι παίκτες κάλεσαν αμέσως τους γιατρούς και μερικοί από αυτούς πήγαν να πάρουν ένα φορείο. Μετά από λίγα λεπτά αναζωογόνησης, οι παίκτες του Colchonero φάνηκε να ανακάμπτουν από την ανησυχητική στιγμή. Μόλις αποτρεπόταν η κρίση, ο σύλλογος είπε στα μέσα ενημέρωσης ότι ο παίκτης υπέστη μόνο ήπια λιποθυμία λόγω της σκληρής προπόνησης που μόλις τελείωσαν.

Υπάρχει ακόμη και ένα βίντεο με τον Dembele να φεύγει από το κέντρο εκπαίδευσης και να χαιρετάει τις κάμερες. Η κατώτατη γραμμή του ότι ο επιθετικός είναι εντάξει και δεν βρέθηκαν σημαντικά ζητήματα. Αν και έπρεπε να φύγει από τη συνεδρία λίγο νωρίς, θα επιστρέψει αύριο για να δει πώς εξελίσσεται. Ανεξάρτητα από τα καλά νέα της ανάκαμψης του, η παρακολούθηση του βίντεο είναι αρκετά συγκλονιστική και συνιστάται η διακριτική ευχέρεια του θεατή.