Βαρκελώνη: Laporta κάνει εισαγωγή De Jong ανάμεσα σε συνδέσμους Man Utd

Τα οικονομικά ζητήματα μπορεί να αναγκάσουν τους Καταλανούς να πουλήσουν το αστέρι μέσο αυτό το καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος της Βαρκελώνης Joan Laporta παρείχε ενημερώσεις σχετικά με τις πιθανές δραστηριότητες του συλλόγου κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταφοράς.

Οι Καταλανοί εξακολουθούν να προσπαθούν να κυνηγήσουν τον Ουσμάν Ντεμπέλε για να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο ενώ κοιτάζουν μια κίνηση για τον Robert Lewandowski της Μπάγερν Μονάχου.

Η υπογραφή του 33χρονου μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για τους Καταλανούς, οι οποίοι αγωνίζονται με σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης έχουν ευρέως αναφερθεί στο ενδιαφέρον της Manchester United για την υπογραφή της Frenkie de Jong. Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να παράσχει στους Καταλανούς αρκετά κεφάλαια για να υπογράψουν ενισχύσεις αυτό το καλοκαίρι.

Μιλώντας για το Catalunya Ràdio, ο Laporta είπε (μέσω Fabrizio Romano): «Δεν ξέρω αν θα πουλήσουμε σημαντικούς παίκτες.

«Αν ολοκληρώσουμε κάποιες συμφωνίες, ίσως να μην χρειαστεί. Προτεραιότητα έχει η οικονομική μας κατάσταση, από τώρα και στο εξής».

Και πρόσθεσε: «Θα κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για τη λέσχη».

Σε ερώτηση σχετικά με το συμβόλαιο του Dembele, ο πρόεδρος της λέσχης απάντησε: «Κάναμε την πρότασή μας για τη νέα συμφωνία και περιμένουμε την απάντησή του την επόμενη εβδομάδα.

«Ήθελε να μείνει εδώ στην Barça, αλλά τώρα μπαίνει στον πειρασμό από άλλες επιλογές που θεωρεί καλύτερες».

Ο Λαπόρτα δεν απέκλεισε ένα νέο συμβόλαιο για την Ντάνι Άλβες. Ο 39χρονος έχει επιδείξει πειστικές παραστάσεις για τους Καταλανούς από την επιστροφή του τον Ιανουάριο.

«Τώρα θα συναντηθούμε με τον Dani Alves για να αποφασίσουμε το μέλλον του, θέλει να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Υπάρχει μια πιθανότητα να μπορέσουμε να παρατείνουμε το συμβόλαιό του για τους επόμενους 6 μήνες, θα δούμε».