Βαρκελώνη: Joan Laporta παρέχει ενημέρωση μεταφοράς στο Dembele

Η Βαρκελώνη προσπαθεί να βρει μια λύση για την κατάσταση του Dembele τις τελευταίες ώρες της θυρίδας μεταφοράς.

Η Βαρκελώνη έχει μια πολυάσχολη μέρα προθεσμίας. Οι Καταλανοί προσπαθούν να λύσουν δύο από τα πιο σημαντικά από το παράθυρο του Ιανουαρίου. Η λέσχη διαπραγματεύεται με την Άρσεναλ και τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ για να κλείσει μια ελεύθερη κίνηση, ενώ παράλληλα παρακολουθεί τη μακροχρόνια ιστορία τους για τον Ουσμάν Ντεμπέλε.

Ο πρόεδρος της Βαρκελώνης Joan Laporta μίλησε με τον Μούντο Ντεπορτίβο για την κατάσταση του Dembele.

Είπε (μέσω Fabrizio Romano): «Παρουσιάσαμε μια τελευταία επιλογή στον Ousmane Dembélé.»

Πρόσθεσε: «Έχουν προσφερθεί πολλές διαφορετικές λύσεις και η τελική εξαρτάται από το αν ο παίκτης αποχωρήσει για μια Αγγλική λέσχη».

Σύμφωνα με αρκετές αγγλικές πηγές, η Τότεναμ δεν επιδιώκει συμφωνία για την Dembele. Αυτό αφήνει Chelsea ως ο κύριος μνηστήρας στον αγώνα για την υπογραφή του Γάλλο.

Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύτηκαν επίσης στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφορές για μια λεκτική συμφωνία μεταξύ του Dembele και του Paris Saint-Germain. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι γίγαντες της Ligue 1 ενδιαφέρονται μόνο για μια ελεύθερη καλοκαιρινή κίνηση.

Η Βαρκελώνη έχει ήδη καταστήσει σαφή τα συναισθήματά τους σε αυτό το σενάριο. Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου Matteo Alemani κατηγόρησε τον Dembele για έλλειψη δέσμευσης μετά τις διαπραγματεύσεις για μια νέα συμφωνία που κατέρρευσε μεταξύ του Γάλλο και του συλλόγου.

«Μας φαίνεται προφανές ότι ο παίκτης δεν θέλει να συνεχίσει στη Βαρκελώνη», δήλωσε ο Alemany.

«Δεν είναι αφοσιωμένος στο μελλοντικό έργο του Βάρκα.

«Είπαμε σε αυτόν και τους πράκτορές του ότι πρέπει να φύγει από το κλαμπ αμέσως. Επειδή θέλουμε οι παίκτες να δεσμευτούν για το έργο.

«Αναμένουμε μια μεταφορά να λάβει χώρα πριν από τις 31 Ιανουαρίου. Η αθλητική συνέπεια είναι ότι δεν θέλουμε να έχουμε παίκτες που δεν θέλουν να είναι στη Barca».