Βαρκελώνη eyeing κίνηση Ιανουαρίου για Τότεναμ απόκληρος

Ο διορισμός του Αντόνιο Κόντε στο Τότεναμ έβαλε τον πειρασμό της Βαρκελώνης να κάνει μια κίνηση για τον Τανγκί Ντομμπέλε.

Ο Tanguy Ndombele μετακόμισε στο Τότεναμ με χρέωση ρεκόρ κλαμπ το 2019. Ωστόσο, ο Γάλλος μέσος απέτυχε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες στη βόρεια πλευρά του Λονδίνου. Βαρκελώνη, οι οποίοι ενδιαφέρονται για Ndombele πίσω όταν έπαιξε για Λυών, εξετάζουν τώρα μια κίνηση για τον παίκτη.

Σύμφωνα με τον SPORT, η Βαρκελώνη γνωρίζει ότι η άφιξη του Antonio Conte στο Τότεναμ έχει εντείνει τις προσπάθειες του αγγλικού συλλόγου να υπογράψει τον Franck Kessie του Μιλάνου.

Με την πιθανή άφιξη του Κέσι, η πλευρά του Λονδίνου θα είναι ανοιχτή στην πώληση του Ντόμπελε. Από την άλλη πλευρά, οι Μπλαουγκράνα ψάχνουν για ένα νέο μέσο σε κουτί και βλέπουν τους Γάλλους ως μια αξιόπιστη επιλογή.

Οι Μπλαουγκράνα παρακολουθούν επίσης τον Ντένις Ζακάρια του Μπορούσια Μονχενγκλάντμπαχ. Ωστόσο, μια κίνηση για το 24χρονο μπορεί να είναι δυσβάσταχτη για τη Βαρκελώνη, καθώς ήδη ασχολούνται με σοβαρά οικονομικά ζητήματα.