Βαρκελώνη ψάχνει να πουλήσει Ousmane Dembele αυτό το χειμώνα

Οι Καταλανοί έχουν φτάσει σε αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις τους με τον παίκτη για ένα νέο συμβόλαιο.

Ο Ουσμάν Ντεμπέλε θα περάσει τους τελευταίους έξι μήνες του τρέχοντος συμβολαίου του στη Βαρκελώνη. Οι Καταλανοί διαπραγματεύονται με τους εκπροσώπους του Γάλλους εδώ και μήνες. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν βρήκαν τρόπο να υπογράψουν ανανέωση σύμβασης μαζί του.

Σύμφωνα με την AS, η Βαρκελώνη εξέδωσε τελεσίγραφο στον Dembele και τους εκπροσώπους του, απαιτώντας τελική απάντηση μέχρι τις 15 Ιανουαρίου. Η λέσχη πραγματοποίησε έκτακτη συνάντηση αφού δεν έλαβε καμία απάντηση από τον πράκτορα του παίκτη.

Η ισπανική πηγή ισχυρίζεται ότι η Dembele απαίτησε μισθό 40 εκατ. ευρώ ετησίως για τη Dembele, καθώς και 40 εκατ. ευρώ επιπλέον σε μπόνους. Ο σύλλογος δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις μισθολογικές απαιτήσεις του 24χρονου, καθώς ήδη ασχολείται με οικονομικά ζητήματα.

Ο διευθυντής της Barca Xavi Hernandez έχει επανειλημμένα μιλήσει για τη σημασία του Dembele για την πλευρά του. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητήσει από τους αξιωματούχους του συλλόγου να υπογράψουν το Γάλλο αστέρι για να αποφύγουν την ελεύθερη αναχώρηση το καλοκαίρι.

Η εύρεση μνηστήρων για το Dembele θα μπορούσε να αποτελέσει πρόκληση για τη Βαρκελώνη, ειδικά αφού οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι μπορούν να διαπραγματευτούν απευθείας με τον παίκτη. Το μόνο μειονέκτημα σε μια ελεύθερη αναχώρηση (για Dembele) είναι ότι η Βαρκελώνη μπορεί να αποφασίσει να τιμωρήσει τον εξυπνάκια παγώνοντας τον έξω από την ομάδα τους. Αυτό μπορεί ακόμη και να επηρεάσει τις πιθανότητες του Γάλλο να πάρει μια κλήση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του επόμενου έτους.