Βαρκελώνη φέρεται να είναι σε συνομιλίες για να υπογράψει αστέρι προς τα εμπρός

Σύμφωνα με μια έκθεση, η Βαρκελώνη έχει ξεκινήσει συνομιλίες με το αστέρι της Λυών Μέμφις Ντεπάι σχετικά με μια κίνηση προς το Nou Camp αυτό το καλοκαίρι.

Φαίνεται ότι η Βαρκελώνη έχει αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον τους για το αστέρι της Λυών Μέμφις Ντεπάι, σύμφωνα με αναφορές.

Ο Ronald Koeman εξέφρασε την επιθυμία του να υπογράψει η Βαρκελώνη το ολλανδικό διεθνές, ο οποίος διακρίθηκε υπό τον επικεφαλής προπονητή όταν ήταν υπεύθυνος για τις Κάτω Χώρες.

Το Catalunya Radio μέσω Voetbalprimeur ισχυρίζεται ότι ο 27χρονος φόργουορντ έχει ήδη συναντηθεί με τον Ματέου Αλεμανί, ο οποίος διορίστηκε διευθυντής ποδοσφαιρικών υποθέσεων της Βαρκελώνης.

Ο καπετάνιος της Λυών γνωρίζει ότι μπορεί να χρειαστεί να πάρει μικρότερο μισθό από ό, τι νομίζαμε προηγουμένως, αλλά είναι εντάξει με αυτό και ανυπομονεί να ξεκινήσει στο Nou Camp.

Το Μέμφις σχεδόν έκανε την κίνηση στη Βαρκελώνη το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η οικονομική κατάσταση του συλλόγου απέτρεψε τη συμφωνία. Ωστόσο, το Μέμφις είναι εκτός συμβάσεως με τη Λυών αυτό το καλοκαίρι και μπορεί να πάει στην Ισπανία με δωρεάν μεταφορά.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Γιουβέντους και η Internazionale έχουν επίσης κάνει προσφορές στο Μέμφις, αλλά επικεντρώνεται σε μια κίνηση στη Βαρκελώνη.

Με τον Depay εκτός συμβολαίου στη Λυών αυτό το καλοκαίρι, η Βαρκελώνη θα φανταστεί τις πιθανότητές της να αποσύρει επιτέλους την υπογραφή του καθώς προσβλέπουν να ενισχύσουν τις επιλογές τους προς τα εμπρός.

Les Gones εξακολουθούν να έχουν σχέδια για να κρατήσει το αστέρι τους παίκτη, αλλά μπορεί να είναι έξω από τις δυνάμεις τους αυτή τη φορά γύρω.