Βαρκελώνη συμφωνούν συμφωνία με το Spotify για να μετονομάσει Camp Nou

Το εμβληματικό στάδιο της Βαρκελώνης θα μετονομαστεί επίσημα σε Spotify Nou Camp την επόμενη σεζόν και μετά.

Το εμβληματικό στάδιο Nou Camp της Βαρκελώνης θα μετονομαστεί επίσημα σε Spotify Nou Camp αφού οι γίγαντες της laLiga συμφώνησαν σε συμφωνία με τους γίγαντες μουσικής ροής.

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην 65χρονη ιστορία του σταδίου, το έδαφος του συλλόγου θα επανασχεδιαστεί. Η συμφωνία θα δει επίσης το λογότυπο της Spotify στο μπροστινό μέρος τόσο των ανδρικών όσο και των γυναικείων πουκάμισων ομάδας την επόμενη σεζόν.

Η συμφωνία πρόκειται να διαρκέσει τέσσερα χρόνια και τρία από αυτά θα δουν επίσης το λογότυπο της Spotify στα εκπαιδευτικά πακέτα της Βαρκελώνης.

Η συνολική συμφωνία, η οποία περιλαμβάνει τα δικαιώματα τίτλου για το γήπεδο, αναφέρεται ότι ανέρχεται σε 60 εκατ. €65 εκατ.

Η πρόεδρος της Barca Joan Laporte δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ανακοινώνουμε μια πρωτοποριακή συμμαχία όπως αυτή με έναν παγκοσμίου φήμης οργανισμό όπως το Spotify.

«Αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να φέρνουμε τον Όμιλο πιο κοντά στους οπαδούς του και να τους κάνουμε να αισθάνονται, ακόμη περισσότερο, μέλη της οικογένειας Barca μέσα από μοναδικές εμπειρίες, συνδυάζοντας δύο δραστηριότητες όπως η ψυχαγωγία και το ποδόσφαιρο, καθιστώντας δυνατή τη σύνδεση με νέο κοινό σε όλο τον κόσμο.

«Είναι επίσης μια ένωση με την οποία συνεχίζουμε να κάνουμε βήματα μπροστά σε αυτή τη νέα εποχή που ξεκινήσαμε, και η οποία αποδεικνύει, για άλλη μια φορά, τον καινοτόμο χαρακτήρα και τη συνεχή αναζήτηση αριστείας που διακρίνουν τη Barca και την έχουν καταστήσει μια μοναδική λέσχη στον κόσμο».

Η Βαρκελώνη θα είναι η επόμενη κόντρα στο Γαλατασαράι στο Europa League την Πέμπτη. Το πρώτο σκέλος της σύγκρουσης γύρου των 16 έληξε με ισοπαλία χωρίς γκολ και ο Xavi θα ελπίζει σε μια νίκη για να κρατήσει ζωντανή την ελπίδα να κερδίσει κάποια ασημικά αυτή τη σεζόν.