Βαρκελώνη πρόθυμη να προσφέρει στην Erling Haaland μισθό €20 εκατ.

Η Βαρκελώνη είναι πρόθυμη να προσφέρει στην Erling Haaland μισθό 20 εκατ. ευρώ ανά έτος, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βαρκελώνη είναι έτοιμη να προσφέρει στον Erling Haaland ετήσιο μισθό 20 εκατομμυρίων ευρώ εάν υπογράφει για την καταλανική λέσχη το καλοκαίρι.

Το αστέρι της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι ένας από τους πιο περιζήτητους παίκτες στον κόσμο αυτή τη στιγμή, με τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με πληροφορίες, να ηγείται της καταδίωξης για να τον υπογράψει.

Αναφορές ισχυρίζονται ότι οι Los Blancos έχουν μια «προτιμησιακή συμφωνία» για να υπογράψουν τη νορβηγική στο τέλος της τρέχουσας εκστρατείας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Ferran Correas του SPORT, η Βαρκελώνη είναι επίσης πρόθυμη να πληρώσει τη ρήτρα απελευθέρωσης του 22χρονου και θέλουν να τον φέρει στο Καμπ Νόου πριν από τη σεζόν 2022-23.

Η έκθεση συνεχίζει ισχυριζόμενος ότι παρά τις οικονομικές τους δυσκολίες, η πλευρά του Xavi είναι πρόθυμη να προσφέρει στον Haaland μισθό 20 εκατ. ευρώ ανά έτος, καθώς επιθυμούν να τον κάνουν το κέντρο του νέου τους proejct.

Οι εκπρόσωποι του Haaland, Mino Raiola και ο πατέρας του, γνωρίζουν ήδη την πρόταση του Barca, αλλά ο παίκτης πρέπει να αποφασίσει σύντομα για το μέλλον του.