Βαρκελώνη προσφέρουν τραυματικές εξαρτώμενες σύμβαση με γαλλικό αστέρι

Ο Ουσμάν Ντεμπέλε αγωνίζεται να καταλήξει σε συμφωνία με τη Βαρκελώνη για μια νέα συμφωνία.

Από τη μετακίνησή του ύψους 100 εκατ. ευρώ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ το 2017, ο Debele αγωνίστηκε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της Βαρκελώνης.

Ο Γάλλος φτερός έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, με τους Καταλανούς να ενδιαφέρονται να τον κρατήσουν στο κλαμπ. Ο νέος προπονητής Barca Xavi Hernandez ανέφερε τον Debele ως ένα σημαντικό μέρος των σχεδίων του για την ανοικοδόμηση της ομάδας του Barca.

Ωστόσο, ο σύλλογος είναι απρόθυμος να υπογράψει ένα κανονικό συμβόλαιο με τον Debele λόγω της ασυνεπής φυσικής του κατάστασης.

Σύμφωνα με τον SPORT, η Βαρκελώνη σκοπεύει να προσθέσει μερικές ρήτρες στο νέο συμβόλαιο που θα ανταμείψει τον Debele βάσει της φυσικής του κατάστασης.

Το νέο συμβόλαιο περιλαμβάνει χαμηλότερο μισθό από το αναμενόμενο, αλλά ο παίκτης μπορεί να προσθέσει στα κέρδη του μέσω πολλαπλών όρων εμφάνισης και απόδοσης.

Σύμφωνα με την ισπανική πηγή, ο Dembele θα πάρει ένα μπόνους για την παρουσίαση σε κάθε επτά παιχνίδια. Οι νέες ρήτρες θα απαλλάσσουν τη Βαρκελώνη από την καταβολή της διεθνούς Γαλλίας σε περίπτωση τραυματισμών.

Τις τελευταίες εβδομάδες, το Νιούκαστλ και η Γιουβέντους εμφανίστηκαν ως πιθανοί μνηστήρες του Ντεμπέλε. Εάν ο Γάλλος δεν μπορεί να συνάψει σύμβαση με τη Βαρκελώνη, πιθανότατα θα εγκαταλείψει το κλαμπ το χειμώνα, καθώς είναι αποφασισμένοι να αποφύγουν μια ελεύθερη αναχώρηση.