Βαρκελώνη που θα λάβει σημαντικές αποφάσεις με Coutinho

Σύμφωνα με μια έκθεση, ο Philippe Coutinho αντιμετωπίζει τώρα την προοπτική να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν για τη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με αναφορές στην Ισπανία, Coutinho μπορεί να μην περιλαμβάνει και πάλι για τους καταλανούς γίγαντες αυτόν τον όρο.

Ο απλός λόγος είναι ότι η Βαρκελώνη θέλει να αποφύγει την καταβολή τέλους που σχετίζεται με την απόδοση στο Λίβερπουλ.

Στο πλαίσιο της σύμβασής του, η Βαρκελώνη θα καταβάλει στο Λίβερπουλ επιπλέον 5 εκατ. ευρώ εάν ο Κουτίνιο φτάσει σε έναν ορισμένο αριθμό παιχνιδιών. Ο Βραζιλιάνος έχει χαρακτήρισε για τους γίγαντες της Καταλονίας 90 φορές από το 2018, και επτά περισσότερα παιχνίδια θα δείτε ότι η ρήτρα πληρούται.

Είναι γνωστό ότι οι ισπανικοί γίγαντες βρίσκονται σήμερα σε ένα οικονομικό χάος, τόσο πολύ ώστε να κινδυνεύουν να χρεοκοπήσουν. Όπως έχει η σημερινή της μορφή, η Βαρκελώνη έχει χρέη έως και 1 δις λιρών.

Για να αποφευχθεί η πληρωμή του Λίβερπουλ επιπλέον €5 εκατ., η ισπανική έξοδος Onze ισχυρίζονται ότι ο Coutinho μπορεί να καθίσει στο υπόλοιπο της εκστρατείας.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο περιθώριο με έναν τραυματισμό, αλλά πρόκειται να είναι διαθέσιμος για επιλογή και πάλι τον Μάρτιο.

Η Βαρκελώνη θα κρατήσει τώρα τους Βραζιλιάνους μακριά από τους αγώνες τους, εκτός από ορισμένες περιπτώσεις, τους αναγκάζει να τον φέρουν στην ομάδα.

Ο Coutinho είχε μια αναταραχή από τότε που μετακόμισε στο στρατόπεδο Nou και αυτό θα μπορούσε να είναι ένα επιπλέον πλήγμα αν οι αναφορές είναι αληθινές.