Βαρκελώνη παραδώσει μια ενημέρωση τραυματισμών σε βασικό παίκτη

Η FC Barcelona έχει παράσχει ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση τραυματισμού ενός βασικού παίκτη μετά τη νίκη με 2-0 επί της Σεβίλλης στο LaLiga.

Η Βαρκελώνη ανακοίνωσε ότι ο Πέντρι έχει τεντώσει το αριστερό του μοσχάρι αφού γυρίστηκε ο μέσος που έφτασε στο ξενοδοχείο της ομάδας το Σάββατο με πατερίτσες. Τα καλά νέα, ωστόσο, είναι ότι ο τραυματισμός δεν είναι τόσο σοβαρός όσο φοβόταν αρχικά.

Ο Pedri, ο οποίος έχει εντυπωσιαστεί κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του ντεμπούτο στο Camp Nou, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της νίκης 2-0 πρωταθλήματος του συλλόγου επί της Σεβίλλης. Αργότερα γυρίστηκε με πατερίτσες αργότερα εκείνη την ημέρα στο ξενοδοχείο της ομάδας, φροντίζοντας να μην βάλει κανένα βάρος στο αριστερό του πόδι.

Ο 18χρονος, ως εκ τούτου, είναι σχεδόν σίγουρα έξω από το επόμενο παιχνίδι εναντίον της Σεβίλλης στο δεύτερο σκέλος της ισοπαλίας του Copa del την Τετάρτη.

Ωστόσο, ενώ η Βαρκελώνη δεν έχει δηλώσει πότε ακριβώς θα μπορούσε να επιστρέψει ο Πέδρι, η τελευταία ιατρική αναφορά του συλλόγου αναφέρει ότι μπορεί να είναι διαθέσιμος εγκαίρως για το φωτιστικό επιστροφής εναντίον της Paris Saint-Germain στο Champions League στις 10 Μαρτίου.

«Η ιατρική αξιολόγηση και οι εξετάσεις που έγιναν σήμερα το πρωί έδειξαν ότι ο πρώτος παίκτης της ομάδας Pedri έχει έναν τραβηγμένο μυ στο αριστερό του πόδι. Η ανάρρωσή του θα παρακολουθείται», διαβάστε μια δήλωση της λέσχης.

Εν τω μεταξύ, ο Ουσμάν Ντεμπέλε και ο Λάιονελ Μέσι σημείωσαν τα γκολ το Σάββατο για να σφραγίσουν τη νίκη με 2-0 επί της Σεβίλλης. Βαρκελώνη έχουν μετακινηθεί μέσα σε δύο σημεία της LaLiga ηγέτες Ατλέτικο Μαδρίτης — προς το παρόν τουλάχιστον.