Βαρκελώνη παρέχει σημαντική ενημέρωση των τραυματισμών για Clement Lenglet

Οι Καταλανοί επιβεβαίωσαν ότι ο Γάλλος υπερασπιστής υπέστη τραυματισμό.

Το Clement Lenglet είναι εκτός δράσης για το μεγαλύτερο μέρος της τρέχουσας καμπάνιας, κάνοντας μόνο 16 εμφανίσεις για τη Βαρκελώνη. Ο Γάλλος δεν έχει παίξει για το Μπλαουγκράνα από τη νίκη του 1-0 επί των Αλαβών στις 23 Ιανουαρίου.

Η λέσχη δημοσίευσε ενημέρωση για τον τραυματισμό του Λένλετ, επιβεβαιώνοντας ότι υπέστη τραυματισμό στον τένοντα.

«Η δοκιμή που διεξήχθη στο Clement Lenglet το πρωί της Πέμπτης 3 Φεβρουαρίου αποκάλυψε τραυματισμό στους μηριαίους δικέφαλους μυς στο αριστερό του hamstring», αναφέρει η δήλωση του Barca.

Η λέσχη δεν έχει δώσει ημερομηνία για την επιστροφή του Lenglet.

Ο Γάλλος παρέμεινε τακτικός εκκινητής κάτω από τον Ronald Koeman την περασμένη σεζόν, παρά τις περισσότερες από μερικές κακές επιδόσεις. Ωστόσο, η άφιξη του Xavi Hernandez άλλαξε την κατάσταση για τον 26χρονο.

Έχει γλιστρήσει κάτω από την τάξη ράμφισμα πίσω από Ronald Araujo και Gerard Pique, οι οποίοι αποτελούν την πρώτη επιλογή κεντρική πίσω γραμμή του Xavi. Ο συμπατριώτης του Lenglet Samuel Umtiti είναι επίσης εκτός δράσης με τραυματισμό.

Araujo είναι επί του παρόντος σε διεθνή υπηρεσία με την Ουρουγουάη. Ωστόσο, πιθανότατα θα επιστρέψει για τον κρίσιμο αγώνα του Μπάρκα ενάντια στην Ατλέτικο Μαδρίτης την Κυριακή. Μια άλλη αμυντική επιλογή για τους Καταλανούς είναι ο Eric Garcia, ο οποίος επέστρεψε στην εκπαίδευση τις τελευταίες ημέρες μετά την ανάρρωση από τραυματισμό.

Μετά τη σύγκρουση στο Ατλέτικο, η Βαρκελώνη θα παίξει εναντίον του Espanyol στις 13 Φεβρουαρίου.