Βαρκελώνη: Ο Xavi έδωσε διπλή ώθηση τραυματισμού πριν από τη σύγκρουση της Γρανάδας

Η Βαρκελώνη έχει συμπεριλάβει δύο από τα πρόσφατα ανακτημένα αστέρια τους στην ομάδα για τον επερχόμενο αγώνα La Liga.

Η Βαρκελώνη έχει μια σειρά από παίκτες πρώτης ομάδας στο περιθώριο με προβλήματα τραυματισμών. Ένα πρόσφατο ξέσπασμα του Covid στο κλαμπ έχει επίσης επιδεινώσει την κατάσταση για την πλευρά του Xavi Hernandez. Ωστόσο, πριν από τον αγώνα τους με τη Γρανάδα αυτό το Σαββατοκύριακο, η Βαρκελώνη κάλεσε δύο παίκτες που έχουν ανακτηθεί πίσω στην ομάδα τους.

Memphis Depay και Sergino Dest μπορούν να κάνουν τις επιστροφές τους στην επόμενη σύγκρουση της Barca La Liga. Και οι δύο παίκτες είναι εκτός δράσης από την ήττα 3-0 του Μπλαουγκράνα εναντίον της Μπάγερν Μονάχου στις 8 Δεκεμβρίου.

Η αποπληρωμή υπέστη τραυματισμό, ενώ ο Dest βρέθηκε θετικός για COVID-19 μετά την ανάρρωση από τραυματισμό στη βουβωνική χώρα. Gavi και Alejandro Balde έχουν επίσης επιστρέψει στην ομάδα μετά από δοκιμή αρνητικό για τον ιό.

Η επιστροφή του Depay θα δώσει στον Xavi μια τεράστια ώθηση προκαταβολικά. Ο Ολλανδός έχει εμπλακεί άμεσα σε δέκα γκολ της Βαρκελώνης, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο παίκτη.

Η Βαρκελώνη ήλπιζε να καταγράψει το συμβόλαιο του Φεράν Τόρες πριν τον αγώνα. Ωστόσο, ο Coutinho βγήκε θετικός στο COVID-19 και επομένως δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Αγγλία για να υπογράψει τη συμφωνία του με την Aston Villa. Αυτό θα αποτρέψει τους Καταλανούς να εγγραφούν Torres ως νέο παίκτη τους, καθώς εξακολουθούν να έχουν Coutinho στη λίστα μισθών τους.

Μετά τον αγώνα εναντίον της Γρανάδας, η Βαρκελώνη θα ετοιμαστεί να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Supercopa την Τετάρτη.