Βαρκελώνη: Ο Steven Gerrard σπάει τη σιωπή στις συνδέσεις Aston Villa του Κουτίνιο

Ο Gerrard επαίνεσε το αστέρι της Βαρκελώνης εν μέσω φημολογιών σχετικά με την πιθανή κίνηση του Villa.

Η Βαρκελώνη προσπαθεί να εκφορτώσει μερικούς από τους κορυφαίους μισθούς τους προκειμένου να καταχωρήσει το συμβόλαιο του Ferran Torres. Αρκετές πηγές έχουν αναφέρει ότι ο Phillippe Coutinho είναι πρόθυμος να κάνει μια κίνηση πίσω στην Πρέμιερ Λιγκ.

Aston Villa δεν είναι η μόνη αγγλική πλευρά που κοιτάζει μια κίνηση για το αστέρι της Βραζιλίας. Ωστόσο, η παρουσία του πρώην συμπαίκτη του Coutinho Steven Gerrard ως μάνατζερ του Villa θα μπορούσε να τους δώσει ένα πλεονέκτημα στον αγώνα μεταφοράς.

Εν όψει του επερχόμενου αγώνα της ομάδας του εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Gerrard μίλησε για την πιθανή μεταφορά του Coutinho.

Είπε (μέσω Mirror): «Έχει κερδίσει 63 καπέλα για τη Βραζιλία, έπαιξε για τη Βαρκελώνη και ήταν απίστευτος στο Λίβερπουλ.

«Δεν νομίζω ότι έχεις παρατσούκλι «Ο Μάγος «αν δεν είσαι ξεχωριστός ποδοσφαιριστής.

«Μπορώ να καταλάβω γιατί πολλοί υποστηρικτές σε όλη τη χώρα μιλούν γι’ αυτόν. »

Και πρόσθεσε: «Συνδέεται επίσης με άλλους πέντε έξι συλλόγους σε αυτό το πρωτάθλημα και είμαι βέβαιος ότι θα υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος ξένων συλλόγων που συνδέονται και με τις υπηρεσίες του Philippe.

«Μιλάτε για ένα παγκοσμίου κλάσης άτομο και παίκτη.

«Είναι κάποιος για τον οποίο τρέφω απίστευτο σεβασμό, αλλά δεν θέλω να προσθέσω καμία εικασία επειδή ανήκει στη Βαρκελώνη.

«Εκτιμώ ότι το όνομά του είναι εκεί έξω και συνδέεται με την Άστον Βίλα.

«Εκτιμώ και σέβομαι τις εικασίες, αλλά δεν μπορώ να δώσω τίποτα περισσότερο από αυτό.

«Αυτό δεν είναι δίκαιο ή σεβασμό και δεν θα ήθελα αυτή η ασέβεια να έρθει προς τα εδώ όσον αφορά την Άστον Βίλα.»

Μετά την υπερπαραγωγή του από το Λίβερπουλ το 2018, ο Coutinho απέτυχε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του στο Camp Nou. Ο φόργουντ είναι πρόθυμος να παίξει για τη Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του επόμενου έτους. Ωστόσο, θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο παιχνιδιού για να έχει την ευκαιρία για την κλήση.