Βαρκελώνη: Ο Dani Alves ισχυρίζεται ότι ο Lionel Messi είναι «ταραγμένος» στο PSG

Ο αμυντικός της Βαρκελώνης προτρέπει τον πρώην συμπαίκτη του να κάνει μια εντυπωσιακή επιστροφή στο Καμπ Νόου.

Ο Lionel Messi τελείωσε το ξόρκι 21 ετών στη Βαρκελώνη για να ενταχθεί στο Παρίσι Saint-Germain το περασμένο καλοκαίρι. Παρά το γεγονός ότι παραδεχόταν δημόσια ότι ήθελε να παραμείνει στην καταλανική λέσχη, οι Blaugrana δεν ήταν σε θέση να ανανεώσουν τη σύμβασή του εν μέσω των οικονομικών τους προβλημάτων.

Στο PSG, ο Messi επανενώθηκε με τον πρώην συμπαίκτη του στη Βαρκελώνη Neymar. Ωστόσο, η συνολική του μορφή ήταν πολύ χαμηλότερη από ό, τι προσέφερε στη Βαρκελώνη.

Οι οπαδοί του PSG γιόρτασαν τον Μέσι και τον Νέιμαρ μετά την έξοδο του Τσάμπιονς Λιγκ των Παρισίων την προηγούμενη εβδομάδα, ενισχύοντας τις φήμες σχετικά με την πιθανή αποχώρηση του Μέσι από τη λέσχη.

Ο Dani Alves, ο οποίος επέστρεψε στη Βαρκελώνη με ελεύθερη συμφωνία αυτό το χειμώνα, προέτρεψε την εικόνα της Αργεντινής να κάνει το ίδιο.

«Για μένα, όχι, δεν το απολαμβάνει», είπε ο Alves στο ESPN (μέσω 90 λεπτών). «Leo κάνει αυτό το παιχνίδι ξεχωριστό και το κάνει όταν αισθάνεται καλά. Όταν συμβαίνει αυτό, και άλλοι επωφελούνται από αυτό. Κατά τη γνώμη μου, είναι ταραγμένος εκεί πέρα. Ο Λίο ζούσε στο καλύτερο μέρος του κόσμου για να κάνει αυτό που αγαπάει.

«Ο Λίο πάντα μου έλεγε, πού θα προτιμούσες να είσαι παρά στη Βαρκελώνη; Μπορώ να το επιβεβαιώσω, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από εδώ. Όταν ξέραμε ότι θα έφευγε, του έστειλα το ίδιο μήνυμα που έστειλε σε μένα.

Πρόσθεσε: «Ελπίζω να επιστρέψει. Ελπίζω να έρθει μαζί μου εδώ για να επωφεληθεί από όλα αυτά ξανά. Όλοι όσοι φεύγουν από εδώ το μετανιώνουν. Όλοι. Κάποιοι λένε ότι δεν το κάνουν επειδή δεν τους αρέσει να χάνουν, αλλά όποιος φεύγει το μετανιώνει. Γιατί δεν θα είναι καλύτερα οπουδήποτε από εδώ.»