Βαρκελώνη: Ο Χουάν Λαπόρτα υπονοεί την κίνηση του Έρλινγκ Χάαλαντ

Οι Καταλανοί φαίνεται ότι σταμάτησαν να ακολουθούν την υπογραφή του Haaland εν μέσω ενδιαφέροντος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και το Μάντσεστερ Σίτι.

Πριν από το παράθυρο μεταφοράς του καλοκαιριού, σχεδόν κάθε ελίτ Ευρωπαϊκή λέσχη σχετίζεται με κάποιο τρόπο με τις πιθανές μεταφορές των Erling Haaland και Kylian Mbappe.

Οι πιθανές μεταφορές του ζεύγους επηρεάζουν όχι μόνο τους επόμενους προορισμούς τους αλλά και άλλους συλλόγους που βρίσκονται στην αγορά για άλλους απεργούς.

Οι ισπανικές πλευρές έχουν κάνει εικασίες για το ενδιαφέρον της Βαρκελώνης και της Ρεάλ Μαδρίτης για την υπογραφή του Haaland. Ωστόσο, μια νέα συνέντευξη με τον πρόεδρο της Βαρκελώνης Juan Laporta δείχνει ότι οι Καταλανοί μπορεί να έχουν ήδη εγκαταλείψει τον αγώνα.

«Ακόμα και αν είχαμε την καλύτερη οικονομική κατάσταση, υπάρχουν επιχειρήσεις που δεν θα κάναμε», δήλωσε η Laporta στο Eport3 (μέσω Sportsmax).

Πρόσθεσε: «[Ματέου] Αλεμανί, Τζόρντι [Κρούιφ] και ο τεχνικός γραμματέας εργάζονται για τη βελτίωση της ομάδας.

«Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε επιχειρήσεις, αλλά μερικές είναι δύσκολες.

«Πρέπει να σώσουμε τους εαυτούς μας., έχουμε ήδη βελτιώσει την κατάσταση. Btut, πρέπει να ολοκληρώσουμε την ανάκαμψη της οικονομικής κατάστασης. Δεν θα κάνουμε συμφωνίες που θα μπορούσαν να θέσουν το ίδρυμα σε κίνδυνο».

Την περασμένη εβδομάδα, έχουν προκύψει αναφορές ότι η Μάντσεστερ Σίτι είχε συμφωνία για τον Haaland. Οι Πολίτες έχουν σημαντικό οικονομικό πλεονέκτημα έναντι της Βαρκελώνης, οι οποίοι εξακολουθούν να αγωνίζονται με το φουσκωμένο μισθολογικό τους κόστος παρά τις σημαντικές χειμερινές βελτιώσεις.