Βαρκελώνη: Ο Ντε Γιονγκ αναφέρει την επιρροή των Δέκα Χαγκ ανάμεσα σε συνδέσμους της Man Utd

Ο Ολλανδός δούλευε υπό τον Έρικ Τεν Χαγκ στο κλαμπ Ερεντιβίζιε.

Η Frenkie de Jong αντέδρασε σε αναφορές που τον συνδέουν με μια μετακόμιση μακριά από τη Βαρκελώνη.

Από την άφιξη του Erik ten Hag στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι Red Devils έχουν δείξει ενδιαφέρον να υπογράψουν τον Ολλανδό.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Goal ανέφερε ότι η Barcelona είναι ανοιχτή για να πουλήσει τον κορυφαίο μέσο της για €60 εκατομμύρια. Ο Ντε Γιονγκ έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι θα ήθελε να μείνει στο Καμπ Νόου. Αλλά τα οικονομικά προβλήματα των Καταλανών μπορεί να δουν τον μέσο να φεύγει από το κλαμπ το συντομότερο αυτό το καλοκαίρι.

Ο Ντε Γιονγκ ανέβηκε στο καλλιτεχνικό στερέωμα υπό την Τεν Χάγκ όταν ήταν και οι δύο στο Άγιαξ. Μια μετακόμιση στο Old Trafford θα επανενώσει την Ολλανδική διεθνή με το πρώην αφεντικό του.

«Έχω αρκετή εμπιστοσύνη στον εαυτό μου [για να επιτύχω στη Βαρκελώνη]. Δεν φοβάμαι», είπε ο De Jong στην Algemeen Dagblad.

«Πρόσφατα μίλησα εκτενώς με τον εκπαιδευτή [Χάβι]. Αυτή ήταν μια πολύ καλή συζήτηση.

«Δεν θα υπεισέλθω σε αυτό [τις συνδέσεις με την United]. Ούτε καν για άλλα ονόματα ή κλαμπ. Ήμουν αφελής και ανοιχτόμυαλη. Δεν το κάνω πια αυτό.

«Καταλαβαίνω ότι αυτή η σύνδεση γίνεται. Το ποσό αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο, είναι λογικό.

«Απόλαυσα τη συνεργασία μου με την Δέκα Χαγκ στο Άγιαξ — και φυσικά δεν μπορώ να κοιτάξω το μέλλον. Αλλά προτιμώ να μείνω στη Βαρκελώνη.

«Αυτό ήταν πάντα το κλαμπ των ονείρων μου και εξακολουθεί να είναι. Όσο δεν έχω νέα από τη διεύθυνση του κλαμπ, υποθέτω ότι τίποτα δεν συμβαίνει».