Βαρκελώνη: Μαροκινό ταλέντο La Masia να ενταχθούν στην Μπάγερν με δωρεάν μεταφορά

Οι Βαυαροί είναι στα πρόθυρα να νικήσουν το Ντόρτμουντ στον αγώνα για να υπογράψουν τον Άνταμ Αζνού.

Η Μπάγερν Μονάχου εντείνει τις προσπάθειές της για να προσθέσει ένα ταλέντο La Masia στην ομάδα νέων φέτος το καλοκαίρι.

Ο Adam Aznou, ο οποίος θα γίνει 16 τον Ιούνιο, αποφάσισε να εγκαταλείψει την ακαδημία της Βαρκελώνης ως ελεύθερος πράκτορας.

Ο Μαροκινός έφηβος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, με την Μπορούσια Ντόρτμουντ να είναι μεταξύ των κύριων μνηστήρων του.

Ωστόσο, η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να πείσει τους εκπροσώπους του Αζνού για μια κίνηση στην Allianz Arena. Σύμφωνα με τον Μούντο Ντεπορτίβο, οι Γερμανοί γίγαντες βρίσκονται στα πρόθυρα της οριστικοποίησης μιας κίνησης για το νεαρό.

Ο Αζνού παίζει αριστερόστροφο στις τάξεις της ακαδημίας του Barca, με τους οπαδούς να τον αποκαλούν «νέο Jordi Alba’. Ο αμυντικός έχει διπλή εθνικότητα και μπορεί να παίξει τόσο για τις εθνικές ομάδες του Μαρόκου όσο και της Ισπανίας.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις του Aznou αυτή τη σεζόν του χάρισαν μια ανάκληση από την εθνική ομάδα U16 της Ισπανίας. Μετά από τρία χρόνια στη La Masia, ο παίκτης θα αντιμετωπίσει τώρα μια νέα πρόκληση στο ταξίδι του στο ποδόσφαιρο.

Η Μπάγερν, η οποία είναι διαβόητη για τα ταλέντα της από άλλες πλευρές της Bundesliga, έχει αρχίσει να βελτιώνει τις τάξεις της στις ακαδημίες τις τελευταίες σεζόν.

Παίκτες όπως ο Τζαμάλ Μουσιάλα και ο Γιόσιπ Στανίσιτς κατάφεραν να μπουν στην πρώτη ομάδα της Μπάγερν στις τελευταίες εκστρατείες. Ας δούμε αν η νέα τους υπογραφή από το La Masia μπορεί να συνεχίσει την ιστορία επιτυχίας του στο Allianz Arena.