Βαρκελώνη: Μέμφις Depay άκρες πιο κοντά στην κίνηση Serie A

Οι Καταλανοί έχουν λάβει μια προσφορά για τον Ολλανδό πριν από το παράθυρο της χειμερινής μεταφοράς.

Η AS Roma επικοινώνησε με τη Βαρκελώνη για μια πιθανή κίνηση για το Μέμφις Ντιπάι.

Ο Ολλανδός αγωνίζεται για λίγα λεπτά από τότε που ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έφτασε στο Καμπ Νόου το καλοκαίρι.

Έχοντας ξεκινήσει μόνο δύο παιχνίδια για τους Καταλανούς αυτή τη σεζόν, ο Depay ψάχνει να συνεχίσει την καριέρα του αλλού.

Σύμφωνα με το 90λεπτο, οι Ρομά έχουν αναδειχθεί ως μνηστήρες του Depay εν όψει του παραθύρου χειμερινών μεταφορών.

Ο Χοσέ Μουρίνιο φέρεται να θέλει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της πλευράς του υπογράφοντας τον Ολλανδό μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Ντιπέ ήταν στα πρόθυρα της μετακόμισης στη Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, η κίνηση κατέρρευσε όταν οι δύο σύλλογοι δεν κατάφεραν να επιτύχουν συμφωνία για το τέλος μεταγραφών.

Ιταλικές πηγές ισχυρίζονται ότι οι Καταλανοί εξακολουθούν να επιμένουν να μην αφήσουν τις ενδιαφερόμενες πλευρές να ξεφύγουν με μια συμφωνία ευκαιρίας. Ωστόσο, σε αντίθεση με το προηγούμενο καλοκαίρι, δέχονται πιέσεις για να αποφύγουν την ελεύθερη αναχώρηση τον Ιούνιο.

Οι Ρομά θα μπορούσαν να προσφέρουν στους έμπειρους προωθημένους μια κίνηση δανείου. Αλλά οι Καταλανοί πιθανότατα θα απαιτήσουν να λάβουν ένα τέλος μεταφοράς λόγω των συνεχιζόμενων οικονομικών τους ζητημάτων.

Μιλώντας στο MD την Τετάρτη, ο σκηνοθέτης της Βαρκελώνης Jordi Cruyff είπε για την πιθανή κίνηση του Depay: «Γιατί να πουλήσουμε το Depay τον Ιανουάριο, αν είναι δύσκολο να υπογράψουμε νέους παίκτες λόγω του Financial Fair Play; (μέσω Φαμπρίτσιο Ρομάνο)

«Ήταν πάντα ένας σπουδαίος επαγγελματίας.

«Μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος. Ελεύθερος πράκτορας τον Ιούνιο; Θα δούμε τους επόμενους μήνες».