Βαρκελώνη κρατώντας καρτέλες για το βασικό αστέρι της Άρσεναλ εν μέσω αμφιβολιών συμβολαίων

Οι Καταλανοί είναι πρόθυμοι να προσθέσουν ένα νέο φόργουορντ στις τάξεις τους καθώς οι αναφορές για την αποχώρηση του Memphis Depay εντείνονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βαρκελώνη εξετάζει μια κίνηση για τον Gabriel Martinelli της Άρσεναλ, καθώς το μακροπρόθεσμο μέλλον του παραμένει αβέβαιο.

Το τελευταίο έτος, η διεθνής διεθνής ομάδα της Βραζιλίας έχει καθιερωθεί ως βασικός παίκτης στη σύνθεση του Μικέλ Αρτέτα.

Οι Gunners έχουν πιέσει να συνδέσει Martinelli κάτω από ένα νέο συμβόλαιο για τους τελευταίους δύο μήνες. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις τους δεν ήταν επιτυχείς παρά τη συνεπή μορφή της διεθνούς Βραζιλίας.

Ο Μαρτινέλι εξασφάλισε μια θέση στην ομάδα της Βραζιλίας για το lineup και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων με τις εμφανίσεις του.

Σύμφωνα με το ισπανικό κατάστημα SPORT, Βαρκελώνη έχουν αναδειχθεί ως δυνητικοί μνηστήρες για την 21-year-old.

Ο Μαρτινέλι απέχει μόλις 18 μήνες από το να κλείσει το συμβόλαιο με την Άρσεναλ. Σε περίπτωση που η Άρσεναλ δεν καταλήξει σε συμφωνία μαζί του πριν από το καλοκαίρι, η Βαρκελώνη θα έχει μια πραγματική ευκαιρία να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άρσεναλ διαπραγματεύεται τετραετή συμφωνία με το αστέρι της Βραζιλίας. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία με τους πράκτορες του Γκάμπριελ.

Το ενδιαφέρον της Βαρκελώνης μπορεί να δυσχεράνει την Arsenal να πείσει τον Martinelli να παραμείνει στην Emirates. Ωστόσο, ο νεαρός επιθετικός έχει καταστήσει σαφές αρκετές φορές ότι η υπέρτατη επιθυμία του είναι να παραμείνει στην τρέχουσα ομάδα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στην Άρσεναλ», δήλωσε σε δημοσιογράφους το Νοέμβριο.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας πρόσθεσε: «Το έχω πει πολλές φορές. Αυτό είναι το κλαμπ μου. Μου αρέσει να είμαι εδώ. Αγαπώ την πόλη, αγαπώ το κλαμπ, αγαπώ τα πάντα στην Άρσεναλ. Έτσι θέλω να μείνω, είμαι πολύ χαρούμενος.»