Βαρκελώνη καταλήξει σε μια απόφαση σχετικά με το μέλλον του Ronald Koeman

Μετά από μια μακρά συνάντηση με τον διευθυντή, η FC Barcelona κατέληξε σε μια απόφαση σχετικά με το μέλλον του Ronald Koeman στο σύλλογο.

Όλοι θέλαμε να μάθουμε τι θα αποφασίσει η FC Barcelona για τον Ronald Koeman αυτή την εβδομάδα και σήμερα ήταν η ημέρα γι ‘αυτόν. Τις απογευματινές ώρες της ημέρας, αρχίσαμε να βλέπουμε κίνηση στο στάδιο Camp Nou. Υπήρχε μια εικόνα του Ronald Koeman να φτάνει στο κλαμπ για να συναντηθεί με τον πρόεδρο Joan Laporta και το διοικητικό συμβούλιο του. Παράλληλα, ο πρόεδρος μπορεί να αντιπρόεδρος Yuste, και Ματέου Αλεμανί. Και οι τρεις έχουν τον τελευταίο λόγο για το αν ο Koeman θα συνεχίσει να προπονεί την ποδοσφαιρική ομάδα ή όχι.

Αφού μπήκαν όλοι σε ένα δωμάτιο για μια συνάντηση, δεν κράτησε πάνω από 40 λεπτά πριν βγουν όλοι έξω. Επιτέλους έχουμε μια αναφορά που όλος ο κόσμος ήλπιζε να πάρει. Σύμφωνα με τον Σπορτ, η Τζόαν Λαπόρτα αποφάσισε να κρατήσει τον Ρόναλντ Κέμαν προς το παρόν. Εκ των υστέρων, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για το κλαμπ να υπογράψει οποιοδήποτε άλλο διευθυντή χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει τον Koeman για την απόλυση του. Τα χέρια της FC Barcelona είναι εντελώς δεμένα λόγω της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης του συλλόγου.

Για ποιον άλλο λόγο μένει ο Koeman;

Ο σύλλογος κατανοεί ότι φέρνοντας δύο Ολλανδούς παίκτες όπως το Wijnaldum και το Depay είναι μια σημαντική ώθηση για τον Koeman. Αφού μοιράστηκε λίγο χρόνο μαζί τους στην εθνική ομάδα, έγιναν και οι δύο βασικοί παίκτες για τον διευθυντή. Η Laporta πιστεύει ότι μπορούν να αναδείξουν τις καλύτερες πτυχές του παιχνιδιού τους αν προπονηθούν από τον κατάλληλο διαχειριστή. Ωστόσο, αυτή η απόφαση δεν σημαίνει ότι η Λέσχη δεν θα τον απολύσει μόλις τα πράγματα αρχίσουν να πηγαίνουν στραβά.

Ο Koeman ξέρει ότι οι μέρες του θα είναι μετρημένες αν δεν αρχίσει να δίνει αποτελέσματα μόλις ξεκινήσει η σεζόν. Έτσι, προς το παρόν, η FC Barcelona θα κρατήσει τον ίδιο μάνατζερ που είχαν την περασμένη σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες θα έχουν τουλάχιστον ένα επίπεδο σταθερότητας που χρειάζεται επειγόντως μια λέσχη που βρίσκεται σε κρίση. Θα εξαρτηθεί από τον Koeman να αποφασίσει αν αξίζει αυτή τη δεύτερη ευκαιρία ή όχι. Αλλά προς το παρόν, όλος ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν θα παραμείνει η πρώτη του προτεραιότητα.