Βαρκελώνη καταδίωξη Traore μαζί με την Τότεναμ

Ο Adama Traore ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Βαρκελώνη ως νέος, και τώρα θα μπορούσε ενδεχομένως να επιστρέψει στο Camp Nou.

Αναφέρθηκαν ότι η Βαρκελώνη μάχεται ενάντια στην Τότεναμ για να υπογράψει το αστέρι των λύκων Αντάμα Τρόρε αυτό το μήνα.

Ο καταλανικός σύλλογος λέγεται ότι ετοιμάζει μια συμφωνία δανείου που θα δει έναν πρώην παίκτη της La Masia να επιστρέφει στο Camp Nou.

Ο Traore είναι σε όλες τις ειδήσεις της μεταφοράς εδώ και αρκετό καιρό με ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον του στο Molineux.

Στην πραγματικότητα, το γρήγορο εξτρέμ ήταν κοντά στο να ανανεώσει ένα συμβόλαιο για να παρατείνει το εξάμισι χρόνο του ξόρκι στην Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Traore επιλέγει την πατρίδα του αντί να συνεχίσει την πορεία του στην Αγγλία.

Σύμφωνα με το Αθλητικό, η Βαρκελώνη οργανώνει μια διαδρομή για τον Ισπανό. Θα τον δει στο Καμπ Νόου με ένα αρχικό βραχυπρόθεσμο δάνειο.

Επιπλέον, περιλαμβάνει επίσης μια εναλλακτική λύση για τη μεταφορά της κίνησης για μόνιμη μεταφορά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για 35 εκατ. ευρώ.

Αυτό με τη σειρά του θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στις πιθανότητες του Τότεναμ να υπογράψει τον εκρηκτικό ταχύπλοο. Επιπλέον, έχει ειπωθεί ότι Traore δεν επιθυμεί να παίξει ως δεξιός εξτρέμ υπό τον Antonio Conte.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από τη Βαρκελώνη ή τους Λύκους. Αν και, φαίνεται πιθανό ότι η συμφωνία θα κλείσει σύντομα.