Βαρκελώνη επικοινωνήστε με τη Βραζιλία σχετικά με το γυμναστήριο Raphinha εν μέσω κρίσης τραυματισμών

Οι Καταλανοί επιστρέφουν στη δράση χωρίς αρκετούς βασικούς παίκτες μετά το διεθνές διάλειμμα.

Η Βαρκελώνη ζήτησε από το προπονητικό επιτελείο της Βραζιλίας να αποφύγει την υπερβολική εργασία του Raphinha κατά τη διάρκεια των συνεχιζόμενων φιλικών τους φίλων.

Οι Καταλανοί ξοδεύουν ένα εφιαλτικό διεθνές διάλειμμα, χάνοντας αρκετά βασικά μέλη της ομάδας τους από τραυματισμούς.

Οι Τζουλς Κουντ, Ρόναλντ Αραούχο, Φρένκι ντε Γιονγκ και Μέμφις Ντιπέι επέστρεψαν στο Καμπ Νόου με προβλήματα φυσικής κατάστασης.

Ο σύλλογος επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Hector Bellerin χτύπησε κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης την Τρίτη. Αλλά η σοβαρότητα του τραυματισμού του δεν είναι σαφής.

Το προπονητικό προσωπικό του Βάρκα ήρθε σε επαφή με τη Βραζιλία για να αποφύγει κι άλλο χτύπημα.

«Προκειμένου να υπάρξει μέγιστη διαφάνεια, σας λέω ότι σήμερα το προπονητικό επιτελείο της Βαρκελώνης μίλησε με τον γυμναστή μας και μας ζήτησε να είμαστε προσεκτικοί με τον Raphinha», αποκάλυψε ο διευθυντής της Βραζιλίας Tite.

«Έχασαν τον Αραούχο και γι’ αυτό ανησυχούν. Μας ρώτησαν πώς είναι ο παίκτης, αν προπονείται καλά.

«Το ημερολόγιο των μεγάλων συλλόγων είναι πολύ φορτωμένο και αυτό μας ανησυχεί γιατί μέχρι να συναντηθούμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι παίκτες θα παίζουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα».

Ο Raphinha ξεκίνησε για τη Βραζιλία στη νίκη του με 3-0 επί της Γκάνα την Παρασκευή. Οι Selecao θα συναντήσουν την Τυνησία στο επόμενο φιλικό τους παιχνίδι ενώ ο Barca ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Μαγιόρκα στη La Liga.