Βαρκελώνη: Ενημέρωση της Aubameyang μετά από βίαιη ληστεία σε σπίτι

Το αστέρι της Γκαμπόν θα μείνει εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες μετά από τραυματισμό στο σαγόνι.

Ο σταρ της Βαρκελώνης Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ επιβεβαίωσε ότι οι διαρρήκτες τραυμάτισαν το σαγόνι του κατά τη διάρκεια ληστείας την Κυριακή.

Σύμφωνα με ισπανικές πηγές, μια ομάδα ένοπλων ληστών επιτέθηκε στο σπίτι του Aubameyang, σπάζοντας το σαγόνι του κατά τη διάρκεια μιας σωματικής φιλονικίας.

Η Τσέλσι πίεσε να υπογράψει το Aubameyang τις τελευταίες εβδομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Blues συνέχισαν τις διαπραγματεύσεις με τη Βαρκελώνη παρά το νέο τραυματισμό του 33-year-old.

Ο Aubameyang ανοίχτηκε για το περιστατικό στο Twitter.

«Την Κυριακή το βράδυ, κάποιοι βίαιοι δειλοί εισέβαλαν στο σπίτι μας και απείλησαν την οικογένειά μου και τα παιδιά μου, απλά για να κλέψουν κάποια πράγματα», έγραψε.

«Τραυμάτισαν το σαγόνι μου, αλλά θα αναρρώσω σε χρόνο μηδέν, και δόξα τω Θεώ κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε σωματικά.

«Η αίσθηση ότι δεν είμαστε πλέον ασφαλείς στο σπίτι μας είναι δύσκολο να κατανοήσουμε και να περιγράψουμε. Αλλά σαν οικογένεια, θα το ξεπεράσουμε αυτό και θα σταθούμε πιο δυνατοί από ποτέ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βαρκελώνη απαιτεί 20 εκατ. ευρώ για τη μεταφορά της Aubameyang.

Μια πιθανή μεταφορά θα δει την Τσέλσι να προσθέσει έναν νέο επιθετικό στις τάξεις της μετά τις αναχωρήσεις των Romelu Lukaku και Timo Werner.

Από την άλλη πλευρά, η Βαρκελώνη θα αποδεσμεύσει περισσότερο χώρο στο μισθολογικό τους κόστος, γεγονός που μπορεί να τους δελεάσει να κάνουν μια προθεσμική ώθηση για να υπογράψουν τον Marcos Alonso από την Τσέλσι.