Βαρκελώνη «δεν είναι μεταξύ των φαβορί» για να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ — Aguero

Οι Μπλαουγκράνα αντιμετώπισαν μια πολύ πρώιμη έξοδο στον ηπειρωτικό ανταγωνισμό την τελευταία περίοδο, και μένει να δούμε πόσο μακριά μπορούν να φθάσουν αυτή τη φορά.

FC Barcelona είναι «δεν είναι μεταξύ των φαβορί» για να κερδίσει το Champions League, παραδέχεται Sergio Aguero.

Έχει περάσει πάνω από μισή δεκαετία από την τελευταία φορά που η Βαρκελώνη πήρε το πιο διάσημο βραβείο στο ποδόσφαιρο συλλόγων, με τον πιο πρόσφατο θρίαμβο του Champions League να είναι το 2015-16.

Οι πιο κοντινοί Καταλανοί σύλλογος έχουν έρθει για να πάρουν στα χέρια τους το εξαιρετικά σεβαστό τρόπαιο από τότε ήταν στη σεζόν 2018-19 όπου κατάφεραν να φτάσουν στους ημιτελικούς.

Την επόμενη σεζόν, αποχώρησαν από τον διαγωνισμό αφού εξευτελίστηκαν στα χέρια των τελικών πρωταθλητών Μπάγερν Μονάχου, έχοντας μια ενοχλητική ήττα 8-2 στους προημιτελικούς.

Ωστόσο, ο Aguero, ο οποίος εντάχθηκε στον σύλλογο μόνο αυτό το καλοκαίρι, δεν ανησυχεί πολύ για το πρόσφατο ρεκόρ του Barca στο Champions League, καθώς αισθάνεται ότι η νέα του ομάδα εξακολουθεί να είναι μια δύναμη για να υπολογίσει.

«Η Βαρκελώνη είναι η Βαρκελώνη, οπότε πρέπει να αγωνιστούμε για κάθε τίτλο», δήλωσε ο Aguero σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό RAC1.

«Δεν είμαστε μεταξύ των φαβορί του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά οι αντίπαλοί μας θα μας σέβονται. Κάθε φορά που αντιμετώπισα τη Βαρκελώνη, ακόμα και στα χειρότερά τους, λέγαμε πάντα ότι «είναι η Βαρκελώνη».

«Πολλοί άνθρωποι δεν περιμένουν από εμάς να τα πάμε καλά στον διαγωνισμό, αλλά θα έλεγα σε όλους να προσέξουν».