Βαρκελώνη αποκλείει κίνηση για fan-favorite δεξιά πίσω

Ο Dani Alves είναι διαθέσιμος ως ελεύθερος πράκτορας, αλλά η Βαρκελώνη και ο νέος προπονητής τους έχουν διαφορετικές προτεραιότητες.

Από το διορισμό του Xavi ως νέου διευθυντή της Βαρκελώνης, οι φήμες σχετικά με την πιθανή επιστροφή του Dani Alves στο σύλλογο έχουν ενταθεί.

Ο Alves έχει μείνει χωρίς δουλειά από τότε που έφυγε από το Σάο Πάολο τον Σεπτέμβριο. Ο θρύλος της Barca ψάχνει να μπει σε μια λέσχη όπου μπορεί να περάσει τα τελευταία χρόνια της καριέρας του.

Ωστόσο, σύμφωνα με Marca, η Βαρκελώνη δεν εξετάζει μια κίνηση για Alves. Xavi και η διοίκηση του συλλόγου θέλουν να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της νεολαίας, με μια κίνηση για Alves δεν θεωρείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άλβες μίλησε με αξιωματούχους της Βαρκελώνης μετά το παιχνίδι τους εναντίον του Ντιναμό Κιέβου την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, Barca είναι πρόθυμοι να προσλάβουν μόνο τον Βραζιλιάνο ως μέρος του προσωπικού τους και όχι ως παίκτης.

Ο Alves είναι ο πιο διακοσμημένος ποδοσφαιριστής ποτέ, με τις περισσότερες από τις τιμές του να προέρχονται από την εποχή του στο Camp Nou. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έπαιξε σε 391 αγώνες για τη Βαρκελώνη, κερδίζοντας 23 τρόπαια στο σύλλογο.

Με τον Alves εκτός των εικασιών, μένει να δούμε ποιος θα είναι η πρώτη υπογραφή του Xavi στη Barca.

Η Βαγδάτη Bounedjah του Al Sadd και η Raheem Sterling της Μάντσεστερ Σίτι έχουν αναδείχτεί ως οι κορυφαίες προτεραιότητες του συλλόγου για το χειμώνα. Ωστόσο, τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου ενδέχεται να επηρεάσουν τις επιλογές τους στην αγορά μεταβίβασης.