Βαρκελώνη αγώνα για την επίτευξη συμφωνίας σύμβασης με το γαλλικό αστέρι

Ο Ουσμάν Ντεμπέλε μπορεί να φύγει από τη Βαρκελώνη δωρεάν το καλοκαίρι.

Βαρκελώνη ενδιαφέρονται για την παράταση της σύμβασης της Ousmane Dembele. Ωστόσο, τα δύο μέρη εξακολουθούν να παρουσιάζουν σημαντικές διαφορές ως προς τους συμβατικούς όρους.

Σύμφωνα με τον SPORT, το γαλλικό αστέρι και οι εκπρόσωποί του είναι αμφίβολες για ορισμένες από τις προϋποθέσεις της νέας συμφωνίας. Η Βαρκελώνη φέρεται να είναι πρόθυμη να κρατήσει τον Ντεμπέλε μέχρι το 2024, αλλά είναι αποφασισμένη να μειώσει το μισθό του.

Η Debele έχει αγωνιστεί συνεχώς με θέματα φυσικής κατάστασης και μορφής τις τελευταίες εποχές. Ως αποτέλεσμα, η αγοραία αξία του έχει μειωθεί σημαντικά από την άφιξή του στα 100 εκατ. ευρώ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ το 2017.

Το τρέχον συμβόλαιο του Ντεμπέλε στο Καμπ Νόου θα λήξει το επόμενο καλοκαίρι. Η διεθνής Γαλλία μπορεί να αρχίσει διαπραγματεύσεις με άλλους συλλόγους από τον Φεβρουάριο.

Η ισπανική πηγή αναφέρει ότι η Βαρκελώνη είναι ακόμα σίγουρη ότι θα ολοκληρώσει τη συμφωνία. Ωστόσο, ο σύλλογος πρέπει πρώτα να πείσει τους εκπροσώπους του παίκτη για το νέο μισθό.

Ο Ντεμπέλε μόλις επέστρεψε στην ομάδα Μπλαουγκράνα μετά τον τραυματισμό στο γόνατό του κατά τη διάρκεια του Ευρώ. Ο Γάλλος σταρ παρουσίασε μια πειστική απόδοση στη νίκη του Τσάμπιονς Λιγκ της Barca επί του Ντιναμό Κιέβου την Τρίτη.

Η Βαρκελώνη επιστρέφει στη δράση το Σάββατο καθώς αντιμετωπίζουν τη Celta Vigo στο επόμενο παιχνίδι τους La Liga. Μένει να δούμε αν ο Debele μπορεί να επιστρέψει στο αρχικό XI του Barca σε αυτόν τον αγώνα.