Βαλένθια έκανε Βαρκελώνη «υποφέρουν λίγο», παραδέχεται Pique

Το Μπλαουγκράνα μετακινήθηκε σε δύο σημεία από τους ηγέτες στο τραπέζι του πρωταθλήματος μετά τη σκληρή νίκη στο Mestalla την Κυριακή.

Ο Gerard Pique παραδέχεται ότι η FC Barcelona «υπέφερε λίγο» εναντίον της Βαλένθια, αλλά λέει ότι η νίκη έδωσε ώθηση εμπιστοσύνης στην ομάδα.

Η Βαρκελώνη έχασε έδαφος στον αγώνα τίτλου La Liga, αφού υπέστη ένα αιφνιδιασμό κατά της Γρανάδας. Ωστόσο, δύο back-to-back νίκες στη συνέχεια τους βοήθησαν να διατηρήσουν τις ελπίδες τους τίτλο στη ζωή.

Ο Lionel Messi σκόραρε δύο φορές ενώ ο Antoine Griezmann μπήκε επίσης στο σκορ καθώς οι Καταλανοί γίγαντες ήρθαν από πίσω για να νικήσουν τη Βαλένθια 3-2 την Κυριακή.

Ο Pique είπε στο Movistar μετά τον αγώνα: «Ήταν ένα παρόμοιο παιχνίδι με το Villarreal σήμερα, κυριαρχώντας, είχαμε τις πιθανότητες… Η Βαλένθια σκόραρε το πρώτο αλλά η ομάδα ήταν καλή, το γύρισε και ήμασταν σε θέση να ελέγξουμε το παιχνίδι. Ένας γκόλαζο από τον Σόλερ σήμαινε ότι υποφέραμε λίγο στο τέλος.

«Θα θέλαμε να σκοτώσουμε τα παιχνίδια νωρίτερα… αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν. Πρέπει επίσης να αναλύσουμε τους στόχους. Το πρόβλημα είναι ότι όλες οι πιθανότητες να πάνε οι αντίπαλοι, πρέπει να το αναλύσουμε αυτό.

«Η Πέμπτη ήταν εντελώς απροσδόκητη και η ήττα [εναντίον της Γρανάδας] μας κατέστρεψε, αλλά η νίκη στο Villarreal και στη Βαλένθια ήταν περίπλοκη και μας δίνει εμπιστοσύνη. Είμαστε ακόμα ανταγωνιστικοί και αν κοιτάξετε πίσω έξι μήνες αυτό είναι ένα επίτευγμα».