Βίντεο: Ο Mourinho αντιδρά στην απόλυση της Τσέλσι του Λάμπαρντ

Ο Πορτογάλος προπονητής απολύθηκε από το Τσέλσι σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις και συμπάσχει με τον παλιό του αστέρα.

Ο Χοσέ Μουρίνιο συμπαθεί τον Φρανκ Λάμπαρντ μετά την απόλυση του μάνατζερ της Τσέλσι τη Δευτέρα, αλλά δεν πιστεύει ότι είναι η θέση του να τον πλησιάσει.

Το αφεντικό της Τότεναμ ξέρει ακριβώς τι περνάει ο Λάμπαρντ, ίσως καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Απολύθηκε δύο φορές από τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι Roman Abramovich το 2007 και το 2015 παρά οδήγησε τον σύλλογο σε ασημικά σε κάθε περίοδο.

Ο Λάμπαρντ ήταν αναπόσπαστο πρόσωπο στις ομάδες Τσέλσι του Μουρίνιο, έχοντας παίξει κάτω από τους Πορτογάλους από το 2004 έως το 2007 και ξανά το 2013. Το ζευγάρι κέρδισε δύο τίτλους Premier League, δύο Κύπελλα EFL, ένα Κύπελλο FA και την Κοινοτική Ασπίδα.

«Δεν νομίζω ότι ο Frank θέλει να μιλήσει μαζί μου ή με κάποιον άλλο εκτός από τον στενό κύκλο της οικογένειας και των φίλων του», ο Mourinho σε ένα συνέδριο μετά τον αγώνα μετά τη νίκη του Tottenham με 4-1 FA Cup επί του Wycombe τη Δευτέρα.

«Αλλά είμαι πάντα λυπημένος όταν ένας συνάδελφος χάνει τη δουλειά του και ο Frank δεν είναι απλά ένας συνάδελφος. Είναι ένα σημαντικό άτομο στην καριέρα μου, οπότε λυπάμαι που το έκανε.

«Αλλά είναι η βαρβαρότητα του ποδοσφαίρου, ειδικά του σύγχρονου ποδοσφαίρου, οπότε όταν γίνεις μάνατζερ ξέρεις ότι αργά ή γρήγορα θα συμβεί σε σένα.»

Ο Λάμπαρντ έχει ήδη δημοσιεύσει μια δήλωση σχετικά με την απόφαση της Τσέλσι και εξέφρασε την απογοήτευσή του που δεν του δόθηκε περισσότερος χρόνος.

Ο πρώην διευθυντής του Παρισιού Σεν Ζερμέν Τόμας Τούσελ είναι ο φαβορί για να αναλάβει την ευθύνη στη Γέφυρα Στάμφορντ.