Βίντεο: Ο Ζιντάν συγκρούεται με δημοσιογράφους για την έξοδο της Ρεάλ Μαδρίτης

Έχει εμφανιστεί βίντεο με τον Ζινεντίν Ζιντάν να αντιμετωπίζει θυμωμένα δημοσιογράφους καθώς παρευρέθηκε σε τελικό των πλέι-οφ της δεύτερης κατηγορίας στην Ισπανία.

Ο Zinedine Zidane αντέδρασε μανιωδώς στις «ίδιες ηλίθιες ερωτήσεις «που του ρίχτηκαν το βράδυ της Κυριακής.

Ο Γάλλος ήταν στη Βαλέκας της Μαδρίτης για να στηρίξει το γιο του, Luca, καθώς ο 23χρονος τερματοφύλακας Rayo Vallecano αντιμετώπισε τη Girona στο πρώτο σκέλος του τελικού των πλέι-οφ της δεύτερης κατηγορίας.

Η εμφάνιση του Ζιντάν ήρθε μόλις δύο εβδομάδες μετά την παραίτηση του ως μάνατζερ της Ρεάλ Μαδρίτης και εξήγησε τα προβλήματά του με τους υποστηρικτές του συλλόγου σε ανοιχτή επιστολή, συμπεριλαμβανομένης της αποστασιοποιίας του για την κάλυψη του παιχνιδιού από τα ΜΜΕ.

Αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να μπει στο στάδιο Vallecas χωρίς να ανακριθεί για το γράμμα του.

«Ακόμα κάνεις τις ίδιες χαζές ερωτήσεις όπως πριν;» Ο Ζιντάν είπε στον δημοσιογράφο από το DirectoGol.

«Η δουλειά σου είναι ντροπή. Είναι πάντα το ίδιο με σένα. Σε ξέρω και με ξέρεις.»

Στη συνέχεια έκανε χειρονομία προς τον δημοσιογράφο να έρθει προς το μέρος του για έναν ιδιωτικό, λέγοντας: «Έλα εδώ. Άσε με να σου μιλήσω χωρίς τις κάμερες.»

Ο δημοσιογράφος υποχρεώθηκε και είπε στον κάμεραμαν να μην ηχογραφήσει τη συνομιλία καθώς ο Ζιντάν τον αγκάλιασε και έφυγε.

Ο Ράγιο Βαλεκάνο, εν τω μεταξύ, έχασε 2-1 από τη Χιρόνα στο πρώτο σκέλος του τελικού των πλέι-οφ. Το σκέλος επιστροφής λαμβάνει χώρα στην Καταλονία την επόμενη Κυριακή.