Βίντεο: Οι οπαδοί της Βαρκελώνης επιτίθενται στο αυτοκίνητο του Koeman μετά την ήττα του Clasico

Κάποιοι έξαλλοι οπαδοί του Μπλαουγκράνα περικύκλωσαν τον υπεύθυνο πυρός καθώς προσπαθούσε να απομακρυνθεί από το Καμπ Νόου.

Μια ομάδα έξαρων οπαδών της Βαρκελώνης στόχευσε το αυτοκίνητο του μάνατζερ Ρόναλντ Καίμαν, καθώς προσπαθούσε να φύγει από το Καμπ Νόου μετά την ήττα της Κυριακής με 2-1 Clasico στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Άλλη μια υψηλού προφίλ ήττα έριξε τον Koeman πίσω στη λάθος πλευρά του προβολέα. Το να χάνεις στο σπίτι είναι πάντα δυσάρεστο, αλλά να το κάνεις στους αντιπάλους σου είναι ακόμα χειρότερο. Το αποτέλεσμα άφησε τη Βαρκελώνη κάτω στην ένατη θέση της La Liga και σηματοδότησε ένα νέο επίπεδο απογοήτευσης μεταξύ των «Cules».

Καθώς ο Koeman απομακρύνθηκε από το Καμπ Νόου, μια μεγάλη ομάδα υποστηρικτών του αντιμετώπισε. Κάποιοι χτύπησαν ακόμη και το καπό του οχήματός του και τον πρόσβαλαν ενώ έφευγε.

Μπαρτσελόνα να απαντήσει στην επίθεση

Μετά την εμφάνιση βίντεο από το περιστατικό στα social media, η Βαρκελώνη καταδίκασε τις «βίαιες και περιφρονητικές πράξεις» προς τον διευθυντή και δεσμεύτηκε να εφαρμόσει μέτρα για να διασφαλίσει ότι δεν θα ξανασυμβεί.

Ο Koeman δεν έχει σχολιάσει ακόμα το περιστατικό, έχοντας ήδη μιλήσει στον Τύπο σε μια συνέντευξη μετά τον αγώνα πριν φύγει.