Βίντεο: Αυτός είναι ο λόγος που ο Πεπ δεν αφήνει τον Έντερσον να πάρει ποινές;

Ένα βίντεο με έναν τερματοφύλακα να εξευτελίζεται δείχνει γιατί η Guardiola μπορεί να μην χρησιμοποιεί τον Ederson για να επιβάλει ποινές.

Μάντσεστερ Σίτι έχουν χάσει οκτώ ποινές από την αρχή της περασμένης σεζόν, οπότε γιατί να μην έχουν μια αλλαγή στην τιμωρία που θα πάρει;

Ο Κέβιν Ντε Μπρουίν, ο Ραχίμ Στέρλινγκ και ο Ιλκέι Γκουντογκάν έχουν χάσει από το σημείο των 12 γιάρδων μόνο αυτή τη σεζόν. Η αστοχία του τελευταίου εναντίον της Λίβερπουλ το περασμένο Σαββατοκύριακο, στην πραγματικότητα, ώθησε τον Πεπ Γκουαρντιόλα να προτείνει ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον τερματοφύλακα Ederson αντ ‘αυτού.

«Όταν σχολίασα σχετικά με αυτό πριν από έξι μήνες, ήταν ένα αστείο. Τώρα είναι ένα μισό-αστείο», παραδέχτηκε ο διευθυντής της πόλης μετά τη νίκη 4-1 την Κυριακή.

«Θα εξετάσω (αν) αυτό δεν θα είναι ένα αστείο και θα είναι ένας λαμβάνων. Δεν έχουμε πραγματικό ειδικό σε αυτόν τον τομέα».

Αλλά Hans-Jorg Butt είναι ίσως απόδειξη του γιατί Pep θα πρέπει πιθανώς να κολλήσει στο αστείο του.

Ο πρώην κάτοχος της Bayer Leverkusen είχε μια αξέχαστη στιγμή το 2004. Έθαψε μια κλωτσιά ποινής στο πίσω μέρος του διχτυού εναντίον του Σάλκε, αλλά άφησε το δικό του γκολ αφύλακτο καθώς γιόρταζε το στόχο του — αφήνοντας τον Μάικ Χάνκε ανοιχτή πρόσκληση να εξισωθεί από τη μέση της γραμμής.