Βίλας-Boas προσφέρει να παραιτηθεί από τη Μασσαλία μετά την απόφαση μεταφοράς βομβών

Ο πρώην διευθυντής της Τσέλσι και της Τότεναμ πρόσφεραν την παραίτησή του αφού η Μασσαλία υπέγραψε έναν παίκτη που δεν ήθελε.

Ο Andre Villas-Boas δήλωσε εντυπωσιακά ότι προσέφερε την παραίτησή του στο συμβούλιο της Μασσαλίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υπογραφή δανείου του Olivier Ntcham από Celtic.

Ο Ntcham, πρώην νεαρός από το Μάντσεστερ Σίτι, ολοκλήρωσε την ημέρα της διορίας στη Γαλλία τη Δευτέρα. Αλλά φαίνεται ότι ο μέσος δεν είχε μιλήσει με τον Βίλας-Μπόας εκ των προτέρων, καθώς οι Πορτογάλοι δεν ήθελαν να τον υπογράψουν.

Και, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Τρίτη, ο Villas-Boas αποκάλυψε πως η αιφνιδιαστική μεταφορά τον οδήγησε να προσφέρει την παραίτησή του σε μια συγκλονιστική ανακοίνωση.

«Δεν ήταν μια απόφαση που πήρα. Ήταν συγκεκριμένα ένας παίκτης στον οποίο είπα όχι», είπε ο Βίλας-Μπόας όπως αναφέρθηκε από το Gget Football News France.

«Δεν το γνώριζα, έμαθα για την υπογραφή όταν ξύπνησα και πήγα στην νούμερο ένα ιστοσελίδα της Μασσαλίας. Προσφέρθηκα την παραίτησή μου λέγοντας ότι δεν συμφωνώ με την αθλητική στρατηγική.

«Το διοικητικό συμβούλιο δεν μου έχει δώσει ακόμα ανατροφοδότηση. Δεν θέλω χρήματα, απλά θέλω να φύγω.»

Η ανακοίνωση του Βίλας-Μπόας έρχεται εν όψει της επίσκεψης της Μασσαλίας στο Lens το βράδυ της Τρίτης.

Οι Ολυμπιονίκες έχασαν τα τελευταία τρία παιχνίδια τους και κάθονται στην ένατη θέση στο τραπέζι Ligue 1.

Villas-Boas συνέχισε: «Αυτός ο σύλλογος έχει ήδη βιώσει δύο ή τρία χρόνια τυχαιότητας όσον αφορά τις μεταβιβάσεις του και δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό.

«Τώρα επικεντρώνομαι στο Lens. Για μένα, είναι η ομάδα της χρονιάς. Δεν θα είμαστε σε θέση να προετοιμαστούμε υπό τις καλύτερες συνθήκες. Και θα συνεχίσω μέχρι το συμβούλιο να μου ζητήσει να φύγω.

«Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα περιστατικά που συνέβησαν το Σαββατοκύριακο. Έχει σχέση με την αθλητική πλευρά. Ακόμα και η αναχώρηση του Νεμάνια (Radonjic), ενημερώθηκα το βράδυ… Περιμένω μια απάντηση από το διοικητικό συμβούλιο, και αν είναι όχι, θα συνεχίσουμε. Δεν θέλω τα λεφτά της λέσχης, ούτε τα λεφτά του Φρανκ (ΜακΚορτ). Απλά θέλω να φύγω.

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος μαζί σου.»