Βέλγιο: Ο κίνδυνος σπάει τη σιωπή λόγω καταγγελίας για καυγά με τον De Bruyne

Το Βέλγιο διατρέχει σοβαρό κίνδυνο να αποβληθούν από το Παγκόσμιο Κύπελλο εν όψει του τελικού αγώνα της ομαδικής φάσης.

Ο Eden Hazard απέρριψε αναφορές σχετικά με τον υποτιθέμενο αγώνα του με τον Kevin De Bruyne μετά τη συγκλονιστική ήττα του Βελγίου εναντίον του Μαρόκου.

Μια ήττα 2-0 είδε τους Red Devils να γλιστράνε στην τρίτη θέση στο τραπέζι του Ομίλου F. Μετά το παιχνίδι, ο Jan Vertonghen εμφανίστηκε να χτυπήσει τον De Bruyne, ο οποίος είπε ότι το Βέλγιο ήταν «πολύ παλιό» για να πιέσει για τον τίτλο στο Κατάρ.

«Υποθέτω ότι επιτιθέμεθα άσχημα επειδή είμαστε επίσης πολύ μεγάλοι εκ των προτέρων», δήλωσε ο Vertonghen στους δημοσιογράφους μετά τον αγώνα.

Στη συνέχεια προέκυψαν αναφορές ότι οι Vertonghen, Hazard και De Bruyne ενεπλάκησαν σε μια φυσική συμπλοκή στο βεστιάριο του Βελγίου.

Ο Hazard επιβεβαιώνει ότι μίλησε με τον De Bruyne μετά το παιχνίδι, αλλά επιμένει ότι το αστέρι της Μάντσεστερ Σίτι «πιστεύει στην ομάδα».

«Τίποτα δεν συνέβη στο καμαρίνι», είπε. «Μόνο ο προπονητής μίλησε. Μίλησα με τον Κέβιν Ντε Μπρουίν, πιστεύει στην ομάδα.

«Είχαμε μια καλή συζήτηση μεταξύ των παικτών. Πολλά ειπώθηκαν. Μιλούσαμε για μια ώρα για καλά πράγματα και λιγότερο καλά πράγματα. Τώρα, θέλουμε να νικήσουμε την Κροατία. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι.»

Το Βέλγιο θα αναμέτρηση με την Κροατία στον τελευταίο αγώνα ομαδικής φάσης την Πέμπτη. Οι Red Devils αυτή τη στιγμή βρίσκονται πίσω από την Κροατία και το Μαρόκο με τρεις βαθμούς από τους δύο πρώτους αγώνες τους.