Αφρικά-γεννημένος αστέρι Chelsea αναζωπυρώνει τις εικασίες σχετικά με την αλλαγή υποταγής

Trevoh Chalobah μπορεί να είναι ο επόμενος νεαρός της Αγγλίας που αλλάζει υποταγή σε μια άλλη χώρα.

Τους τελευταίους μήνες, ο Lukas Nmecha και ο Jamal Musiala έχουν αλλάξει τη διεθνή πίστη τους στη Γερμανία. Και οι δύο παίκτες είχαν εκπροσωπήσει την Αγγλία σε κατώτερο επίπεδο, αλλά προτίμησαν να συνεχίσουν τη διεθνή σταδιοδρομία τους με τον Die Mannschaft.

Τσέλσι υπερασπιστής Trevoh Chalobah μπορεί να είναι ο επόμενος νεαρός Άγγλος που αλλάζει διεθνή υποταγή του. Ο παίκτης απάντησε σε μια ερώτηση σχετικά με τα προσόντα της Σιέρα Λεόνε για το φετινό AFCons σε μια νέα συνέντευξη.

«Προφανώς ναι αυτή είναι η χώρα μου και είμαι πραγματικά ευχαριστημένος, έχουν κάνει καλά για να προκριθούν, αλλά η εστίασή μου αυτή τη στιγμή είναι στο σύλλογο», δήλωσε ο Chalobah (μέσω Goal.com).

Ο συμπαίκτης Chelsea του Chalobah Antonio Rudiger κατάγεται επίσης από τη Σιέρα Λεόνε. Ωστόσο, επέλεξε να παίξει για τη Γερμανία, όπου γεννήθηκε.

Ο Chalobah κέρδισε νέο μακροπρόθεσμο συμβόλαιο στην Τσέλσι νωρίτερα αυτό το μήνα, παρατείνοντας την παραμονή του μέχρι το 2026. Ο 22χρονος δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του για την Αγγλία, καθώς τα Τρία Λιοντάρια απολαμβάνουν μεγάλη αφθονία κορυφαίων ταλέντων στην υπεράσπισή τους.

Ο αμυντικός Blues μπορεί να έχει την ευκαιρία να κάνει την πρώτη του Champions League εκκίνηση εναντίον Γιουβέντους την Τρίτη.
Στη συνέχεια, η Τσέλσι θα κλειδώσει κέρατα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος την Κυριακή