«Αφεντικό του πρωταθλήματος» Ρεάλ Μαδρίτης υποστήριξε για να κατακτήσει την Τσέλσι

Ένας πρώην Madridista πιστεύει ότι η γενεαλογία του Λος Μπλάνκο στον κορυφαίο διαγωνισμό συλλόγων της Ευρώπης θα βοηθήσει στο ημιτελικό δεύτερο σκέλος.

Ο Νούρι Σαχιν αναμένει ότι η επερχόμενη αναμέτρηση μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι θα αποτελέσει «ανοιχτό παιχνίδι», αλλά υποστηρίζει την πρώην ομάδα του για να προχωρήσει στους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η συνάντηση πρώτου σκέλους μεταξύ των δύο πλευρών στο Alfredo Di Stefano την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε σε αδιέξοδο 1-1, με τον Κρίστιαν Πούλισιτς να σκοράρει ένα θαυμάσιο σόλο γκολ για να δώσει στην Τσέλσι το κρίσιμο γκολ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έλειπαν αρκετοί από τους βασικούς παίκτες της και μερικοί από αυτούς, δηλαδή ο καπετάνιος Σέρτζιο Ράμος και ο Φέρλαντ Μέντυ αριστερά, είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στο δεύτερο σκέλος.

Η πλευρά της Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να έχει ένα πλεονέκτημα να κατευθύνεται στη σύγκρουση της Τετάρτης, αλλά οι πρωταθλητές της La Liga δεν είναι ξένοι να στρέφουν προς όφελός τους τις φαινομενικά αδύνατες καταστάσεις.

«Νομίζω ότι θα είναι ένα ανοικτό παιχνίδι, όπως ήταν στο πρώτο σκέλος. Πραγματικά ανυπομονώ γι’ αυτό. Και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε μια καλή στιγμή, θα έλεγα,» είπε ο Sahin Goal.

«Η Τσέλσι παίζει πολύ καλά κάτω από τον Thomas Tucel, και στην τακτική παίζουν πολύ διαφορετικά. Παίζουν ίσως την καλύτερη τακτική ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να δείτε ότι έχουν ένα σχέδιο, με τρεις στο πίσω μέρος. Ξέρω τον προπονητή και είναι πολύ καλή τακτική.

«Αλλά από την άλλη πλευρά, έχετε το αφεντικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ζινεντίν Ζιντάν! Είναι ακόμα σε μια καλή στιγμή, ακόμα κι αν οι άνθρωποι ίσως δεν πιστεύουν ότι είναι τόσο δυνατοί. Έχω σταυρώσει τα δάχτυλά μου γι ‘αυτούς, και νομίζω ότι μπορούν να το κάνουν.»