Αυτή μπορεί να είναι η χειρότερη Γερμανία στην ιστορία τελικά

Μετά τον πρώτο γύρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μπορούμε ήδη να πούμε ότι αυτή μπορεί να είναι η χειρότερη Γερμανία στην ιστορία τελικά.

Μετά την ντροπιαστική ήττα της Γερμανίας σήμερα εναντίον της Βόρειας Μακεδονίας, η ομάδα από τη Ρωσία 2018 μπορεί να μην θεωρείται πλέον η χειρότερη στην ιστορία. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ακόμα μακρύς δρόμος μπροστά στους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όλοι γνωρίζουν επίσης ότι ο Joachim Low δεν θα συμμετάσχει στην ομάδα μετά το 2020 Ευρώ το επόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, αυτή η ομάδα θα μπορούσε σίγουρα να χάσει την ευκαιρία της να προκριθεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο αν συνεχίσει να παίζει όπως έκανε απόψε.

Σήμερα, είχαν την ευκαιρία να ηγηθούν του Ομίλου J μετά τις δύο αρχικές νίκες εναντίον της Ισλανδίας και της Ρουμανίας. Αν και έκαναν καλή δουλειά εναντίον της ισλανδικής ομάδας, δεν τα κατάφεραν εξίσου καλά με την ομάδα της Ανατολικής Ευρώπης. Ο Γιόακιμ Λόου είχε τα ίδια προβλήματα που είχε τα τελευταία χρόνια με τους απεργούς του που δεν είχαν το φονικό ένστικτο. Ειδικά ο Τίμο Βέρνερ, ο οποίος είναι εντελώς υπεύθυνος για την αποψινή πανωλεθρία.

Η απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Βέρνερ.

Μετά το γκολ του Goran Pandev λίγο πριν το ημίχρονο, ο Ilkay Gundogan επιβεβαίωσε τη μεγάλη του στιγμή σκοράροντας τον ισοσταθμιστή από το σημείο. Ωστόσο, οι πιο σημαντικές στιγμές του παιχνιδιού έλαβαν χώρα τα τελευταία δέκα λεπτά. Ο Timo Werner είχε μια ξεκάθαρη ευκαιρία ακριβώς μπροστά από το γκολ, αλλά τα πόδια του πάγωσαν εντελώς χωρίς καν ο τερματοφύλακας να τον σταματήσει. Λίγα λεπτά μετά, ο Eljif Elmas σκόραρε τον νικητή που έκανε τα σαγόνια όλων να πέφτουν.

Μετά το αποψινό, η Γερμανία έχασε μόνο τον τρίτο αγώνα της στην ιστορία των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην πατρίδα. Η πρώτη ήταν απώλεια 0-1 έναντι της Πορτογαλίας το 1985. Το 2001 έχασαν 1-5 εναντίον της Αγγλίας. Τέλος, απόψε θα καταγραφεί στην ιστορία για την απώλεια εναντίον μιας εθνικής ομάδας C-List. Επίσης, η Αρμενία προηγείται του Ομίλου J μετά από τρεις αγώνες στους προκριματικούς. Ξέρουμε ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά αυτή η νύχτα θα μείνει στα βιβλία της ιστορίας του ποδοσφαίρου της Γερμανίας.