«Αυτή ήταν η διαφορά» Pioli rues Ibrahimovic κόκκινη κάρτα εναντίον Inter

Ο αρχηγός της Μίλαν Στεφάνο Πιόλι ισχυρίζεται ότι η απώλεια της Ίντερ θα μπορούσε να έχει διαφορετικό αποτέλεσμα αν δεν είχε αποσταλεί ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς.

Ο Pioli παρέμεινε θετικός για την απόδοση της πλευράς του παρά την ήττα του ντέρμπι 2-1 από τους αντιπάλους της Inter στο Coppa Italia.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τους Ροσονέρι και ξέσπασαν το αδιέξοδο στο 31ο λεπτό μετά τον καλό τερματισμό του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς.

Ωστόσο, το παιχνίδι γύρισε υπέρ του Nerazzurri μετά το διάλειμμα. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έδωσε στον Μίλαν μειονεκτική θέση όταν τον έστειλαν για δεύτερο αδίκημα κίτρινης κάρτας στο 58ο λεπτό.

Στη συνέχεια, ο Lukaku μετέτρεψε ποινή στο 71ο λεπτό πριν ο Eriksen βγει από τον πάγκο για να σκοράρει τον τελευταίο νικητή με ένα ελεύθερο λάκτισμα.

Ο Pioli απογοητεύτηκε όταν είδε την πλευρά του να χάνει μετά από μια καλή απόδοση και ισχυρίζεται ότι η κόκκινη κάρτα άλλαξε την πορεία του παιχνιδιού.

«Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι βγήκαμε έξω, επειδή νοιαζόμασταν γι’ αυτόν τον διαγωνισμό» είπε ο Pioli στο Sky Sport Italia.

«Η απόδοση δείχνει ότι είμαστε μια ισχυρή ομάδα που μπορεί να αντέξει καλά, αλλά η πτώση ενός ανθρώπου το έκανε πολύ πιο δύσκολο».

Ο Λουκάκου και ο Ιμπραχίμοβιτς συγκρούστηκαν λίγο πριν το ημίχρονο και ο Πιόλι λέει ότι αυτή η στιγμή έπαιξε βασικό ρόλο στο πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι.

«Η κατάσταση ήταν μια επιρροή, καθώς η πρώτη κίτρινη κάρτα οδηγούσε στη δεύτερη».

«Είναι δύο μεγάλοι, είπαν κάτι ο ένας στον άλλο, δεν ξέρω τι. Συμβαίνει, πρέπει να κοιτάμε μπροστά.»

«Αυτό που δεν λειτούργησε ήταν ότι κάτω από 10 άνδρες, ήταν πολύ πιο περίπλοκο, και ήμασταν αφελείς με το φάουλ να δώσουμε μακριά την ποινή.»

«Ωστόσο, αφήνω αυτή την ήττα να αισθάνεται πολύ πιο θετική και σίγουρη για το μέλλον μας από ό, τι ήμουν μετά το παιχνίδι Atalanta.»

«Ήταν ένας πολύ ισορροπημένος αγώνας, η μόνη διαφορά ήταν να έχεις έναν άνθρωπο κάτω. Αν ήταν 11 εναντίον 11, ήταν ανοικτό σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα και ήμασταν 1-0 πάνω».