Ατλέτικο Μαδρίτης πρόεδρος σπάει σιγή για την επιστροφή Griezmann

Μετά την ημέρα επιστροφής του Antoine Griezmann στο Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Enrique Cerezo έχει ανοίξει για το τι πρέπει να περιμένουμε.

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης Ενρίκε Σερέζο δέχεται ότι δεν θα καλωσορίσουν όλοι οι υποστηρικτές του συλλόγου με ανοιχτές αγκάλες τον Antoine Griezmann, ειδικά μετά την «παράξενη» έξοδο του πριν από δύο χρόνια.

Παρά την υπογραφή νέας επικερδούς σύμβασης το 2018, ο Griezmann έφυγε για τη Βαρκελώνη ένα χρόνο αργότερα με συμφωνία 120 εκατομμυρίων ευρώ. Η κίνηση δεν έγινε καλά δεκτή στην Ισπανία. Ο Ατλέτικο αισθάνθηκε εξαπατημένος, καθώς ο παίκτης συμφώνησε να κινηθεί το Camp Nou πριν την 1η Ιουλίου 2019 — όταν η ρήτρα απελευθέρωσής του ήταν €200 εκατ. — αλλά έκανε τη μεταφορά μετά την ημερομηνία αυτή, έτσι ώστε η Βαρκελώνη να εξοικονομήσει 80 εκατ. ευρώ από αυτόν.

Η σχέση του Griezmann με τους οπαδούς της Ατλέτικο Μαδρίτης υπέστη ως αποτέλεσμα. Κάποιοι υποστηρικτές του διέλυσαν την πλακέτα έξω από το Wanda Metropolitano, τον απολάυσαν και αντιτάχθηκαν έντονα στην επιστροφή του νωρίτερα το καλοκαίρι.

Παρ ‘όλα αυτά, η Ατλέτικο επανυπέγραψε το πρώην αστέρι της από τη Βαρκελώνη σε διετή συμφωνία δανείου τις τελευταίες ώρες της παράθυρης μεταφοράς αυτού του καλοκαιριού.

«Θα το καταλάβαινα, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν πρόκειται να κερδίσουμε τίποτα με αυτό,» είπε ο Cerezo Cadena SER για τα συναισθήματα των οπαδών σχετικά με την επιστροφή του Griezmann.

«Όταν έφυγε, το μόνο που είπα ήταν ότι στη Βαρκελώνη δεν θα τον αγαπούσαν όπως εδώ. Έφυγε με περίεργο τρόπο, αλλά έδειξε ότι ήταν πρόθυμος να επιστρέψει στο Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Υπάρχουν οπαδοί που δεν θα τους αρέσει. Αλλά υπάρχουν και άλλοι που χάρηκαν με την επιστροφή του και τελικά το σημαντικό είναι η απόδοση και η καλύτερη ομάδα».

Ο Griezmann κατάφερε 133 γκολ και 50 ασίστ σε 257 εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της πρώτης του περιόδου στο Ατλέτικο μεταξύ 2014-19. Κέρδισε τρία τρόπαια, μεταξύ των οποίων το Europa League και το UEFA Super Cup.