Ατλέτικο Μαδρίτης πρόεδρος κάνει σαφή στάση σχετικά με την κατάσταση Griezmann

Έχουν προκύψει αναφορές για το ενδιαφέρον της Ατλέτικο να δώσει στον Γάλλο μια μόνιμη συμφωνία.

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης Ενρίκε Σερέζο επέμεινε ότι η πλευρά του δεν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Βαρκελώνη για την κατάσταση του Αντουάν Γκρίεζμαν.

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου επανήλθε στην Ατλέτικο σε συμφωνία δανείου το προηγούμενο έτος, αφήνοντας την Μπάρκα μετά από δύο ξεχασμένες εκστρατείες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ατλέτικο συμφώνησε να κάνει την κίνηση του Γκρίεζμαν μόνιμη εάν παίξει πάνω από το 50% του συνολικού χρόνου παιχνιδιού τους.

Ωστόσο, ο Diego Simeone έχει συστηματικά υποτάξει τον Γάλλο μετά την ωριαία βαθμολογία στους πρόσφατους αγώνες τους.

Σύμφωνα με ευρέως διαδεδομένα δημοσιεύματα ισπανικών ΜΜΕ, η Βαρκελώνη εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά εναντίον των ομολόγων τους στη La Liga.

Τις τελευταίες ημέρες, έχουν προκύψει αναφορές για πιθανές διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων για έναν μόνιμο μεταφορέα τον Ιανουάριο. Ωστόσο, ο Cerezo λέει ότι «τίποτα δεν έχει αλλάξει «όσον αφορά την κατάσταση του Griezmann.

«Δεν έχουμε συναντηθεί με τη Βαρκελώνη ούτε έχουμε νέα ότι πρόκειται να συναντηθούμε», δήλωσε ο Cerezo (μέσω Marca).

«Το ζήτημα Griezmann είναι πολύ σαφές, το γνωρίζετε ήδη ή μπορείτε να το φανταστείτε. Έτσι, μέχρι να διευθετηθούν όλα, αν υπάρχει κάτι να λυθεί, είμαστε στο ίδιο σημείο.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε στο ίδιο σημείο, τίποτα δεν έχει αλλάξει με Barca για Griezmann. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα, είναι το ίδιο όπως όταν ξεκινήσαμε τη σεζόν».