Ατλέτικο Μαδρίτης ορίσει μια ημερομηνία επιστροφής για τραυματίες αστέρι προς τα εμπρός

Καθώς η μάχη για τον τίτλο της La Liga γίνεται όλο και πιο έντονη κάθε εβδομάδα, η Ατλέτικο Μαδρίτης ελπίζει να έχει τον Felix πίσω στο πλοίο σύντομα.

Ο τραυματισμός του Ζοάο Φέλιξ δεν είναι τόσο άσχημος όσο φοβόταν για πρώτη φορά, και το μετωπιακό Ατλέτικο Μαδρίτης θα μπορούσε να επιστρέψει στις 22 Απριλίου για ένα ταξίδι στη Χουέσκα.

Ο Felix υπέστη υποτροπή ενός προβλήματος στον αστράγαλο νωρίς στο δεύτερο μισό της κλήρωσης 1-1 του Ατλέτικο με την Ρεάλ Μπέτις την Κυριακή. Είχε μόλις επιστρέψει αφού έχασε τους τελευταίους δύο αγώνες πρωταθλήματος του συλλόγου.

Οι ηγέτες του πρωταθλήματος επιβεβαίωσαν αργότερα ότι ο Felix, μαζί με τον Kieran Trippier, τραυματίστηκαν μετά από δοκιμές στο Clinica Universidad de Navarra.

Ο 21χρονος, επομένως, θα χάσει τον εντός έδρας αγώνα εναντίον του Eibar αυτή την Κυριακή, αλλά μπορεί να είναι διαθέσιμος να αντιμετωπίσει τη Huesca τέσσερις ημέρες αργότερα.

Σύμφωνα με τον Μάρκα, ο Ντιέγκο Σιμεόνε ελπίζει να έχει τον Φίλιξ πίσω για τον αγώνα. Η παρουσία του Μπροστά δεν είναι σίγουρη, αλλά ο Ατλέτικο θέλει απεγνωσμένα να τον έχει πίσω για να βοηθήσει στην προστασία του πρωτοπορίου τους στη Λα Λίγκα.

Η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 επί της Βαρκελώνης έχει μειώσει το πλεονέκτημα της Ατλέτικο σε ένα μόνο σημείο με άλλα οκτώ παιχνίδια να περισσεύουν.

Luis Suarez, ο οποίος έχασε το ταξίδι στη Σεβίλλη το περασμένο Σαββατοκύριακο μέσω της αναστολής, είναι επίσης μια αμφιβολία. Ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου υπέστη τραυματισμό προπόνησης την περασμένη εβδομάδα και μπορεί να χάσει τα επόμενα δύο παιχνίδια.