Ατλέτικο Μαδρίτης δεν αγαπημένα για την άρση του τίτλου La Liga — Oblak

Οι Los Rojiblancos έχουν αφήσει τους άλλους δύο διεκδικητές πολύ πίσω στον αγώνα τίτλου, έχοντας δημιουργήσει ένα τεράστιο προβάδισμα 10 σημείων στην κορυφή του τραπεζιού.

Ο Jab Oblak δεν βλέπει το Ατλέτικο Μαδρίτης ως το φαβορί για να άρει τον τίτλο La Liga αυτή τη σεζόν.

Η συνέπεια είναι το όνομα του παιχνιδιού για την Ατλέτικο τελευταία, με την ομάδα να χάνει μόνο μία φορά και να παίρνει 50 από τους πιθανούς 57 πόντους από τους πρώτους 19 αγώνες πρωταθλήματος.

Οδηγούν τον αγώνα τίτλου στα μισά της σεζόν — και αρκετά άνετα, με διαφορά 10 βαθμών έναντι της δεύτερης θέσης Ρεάλ Μαδρίτης παρά το γεγονός ότι έπαιξαν λιγότερο αγώνα από τους τοπικούς αντιπάλους τους.

Πολλοί αισιόδοξοι οπαδοί υποστηρίζουν τους άνδρες του Diego Simeone για να διατηρήσουν τη φόρμα τους μέχρι το τέλος και να πάρουν τον πρώτο τους τίτλο από το 2013.

Με την Ρεάλ Μαδρίτης και την FC Barcelona σε μεγάλο βαθμό ασυνεπείς, η Atleti διεκδικεί το ισπανικό κοράκι 2020-21 δεν φαίνεται παρατραβηγμένο, αλλά ο τερματοφύλακάς τους αρνείται να κάνει αξιώσεις από νωρίς.

«Προς το παρόν είμαστε μια χαρά. Ξεκινήσαμε έντονα τη σεζόν», δήλωσε ο Oblak στο πρόγραμμα El Larguero της Cadena SER, μέσω AS.

«Δεν είμαστε φαβορί, μόνο υποψήφιοι. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο, αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε μέχρι το τέλος. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να έχουμε αποτελέσματα, ώστε να έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το πρωτάθλημα στο τέλος.»