Ατλέτικο Μαδρίτης ανακτήσει την κορυφαία θέση τους στη La Liga

Με γκολ από την Correa και τον Carrasco, η Ατλέτικο Μαδρίτης ανέκτησε την κορυφαία θέση της στην ισπανική La Liga εναντίον της Huesca.

Ατλέτικο Μαδρίτης έπρεπε να συνεχίσει να κερδίζει αν ήθελε να προστατεύσει τη θέση τους στην κορυφή της ισπανικής La Liga. Απόψε, δέχτηκαν μια επίσκεψη από την Ουέσκα σε ένα νέο μεσοβδόμαδο αγώνα που θα τους δώσει αυτό το πλεονέκτημα. Αργότερα σήμερα, η Μπαρτσελόνα παίζει με τον Χετάφε και το Ατλέτικο δεν μπορεί να χάσει άλλους πόντους. Σήμερα, ο Diego Simeone έπρεπε να παίξει χωρίς τα δύο μεγαλύτερα αστέρια του λόγω τραυματισμού.

Τόσο ο Joao Felix όσο και ο Luis Suarez είναι σήμερα μέρος των τραυματισμένων παικτών της ομάδας, αλλά προσπαθούν να ανακάμψουν εγκαίρως μέχρι το τέλος της σεζόν. Στον σημερινό αγώνα, οι Colchoneros δεν είχαν ένα δύσκολο έργο με τον Huesca να αγωνίζεται ακόμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Παρόλο που χρειάζονται επειγόντως πόντους, αυτή η σεμνή ομάδα δεν ήταν και πολύ καλή προσθήκη στη φετινή σεζόν στη La Liga. Ατλέτικο Μαδρίτης είχε ένα σχετικά εύκολο έργο εναντίον μιας από τις πιο αδύναμες πλευρές της χώρας.

Η Κορέα και ο Καράσκο θα νικήσουν.

Ένας βασικός άνθρωπος για το Ατλέτικο Μαδρίτης αυτή τη σεζόν είναι ο Marcos Llorente, ο οποίος συμμετέχει στις περισσότερες από τις δημιουργημένες ευκαιρίες της ομάδας. Σήμερα, βοήθησε και τους δύο στόχους για τους Colchoneros. Κατά το πρώτο ημίχρονο, έβαλε τον Έιντζελ Κορέα για το πρώτο γκολ. Ωστόσο, το αστέρι της Αργεντινής παίρνει όλα τα εύσημα με την κίνησή του μέσα στο κουτί. Ο Llorente έβαλε επίσης τον Carrasco για το δεύτερο γκολ κοντά στο τέλος του αγώνα.

Το αμυντικό έργο του στην επίθεση βοήθησε τον Ατλέτικο να ανακτήσει μια μπάλα μέσα στο κουτί του Ουέσκα και του έδωσε την ευκαιρία να βοηθήσει τον Γιάνικ. Με αυτό το αποτέλεσμα, η Ατλέτικο Μαδρίτης παίρνει πίσω την κορυφή της La Liga με 73 πόντους. Η Βαρκελώνη παίζει Χετάφε σε μία ώρα, αλλά θα έχουν ακόμα έναν αγώνα να παίξουν μετά από σήμερα. Τα πράγματα είναι καυτά στον αγώνα για την υπεροχή του Ισπανικού ποδοσφαίρου.